1 Yaşında Pütürlü Yemek İstemiyor
156 görüntüleme
Y
Yaren ..
30 Haziran 2025 11:11
Kızım 1 yaşında en başından beri pütürlü yemeye de alıssın diye yiyebileceği herşeyi sundum fakat şuan pütürlü yiyecekleri yemiyor makarnası tavuğu köftesi olsun bunları veya başka katı gıdayı yemiyor pankeki bile. Dişi 1 yaşında çıktı ondan kaynaklı mı bilmiyorum. Çorbayı püreyi yiyor ama dediğim gibi onun dışında katı gıda yemiyor. Blw yöntemi de denedim kendi yesin diye önüne de koydum ama reddiyor. Osman hocam ve bu durumu yaşayan hanımefendiler cevap verir misiniz. Ne zamana kadar böyle gidecek bu durum 😐
H
Hacer B.
30 Haziran 2025 11:21
1 yaş aynı durumdaydım sürekli püreyle beslediğim için ve ben aynı zamanda boğulacak korkumdan hiç eline de birşey vermedim ciddi anlamda hiç vermedim 14. Ayına girip biraz algısı açıldığında kendi talep etmeye başladı ve makarna pankek falan yemeye başladı çiğnemeye başladı yani çoğu şeyi istediğinizi yapsanız da zorlamakla kendimizi yıpratmakla olmuyor malesef vakti gelince yiyorlar sanırım
Y
Yaren ..
30 Haziran 2025 11:24
Umarım öyledir çok zor bir süreç gerçekten. Ama pes etmicem yiyene kadar katı gıda sunacağım umarım bi an önce düzelir 😊
A
Asel Y. ..
10 Temmuz 2025 21:23
Benim kızım da 13 aylık hiç birşeyi püre haline getirmesem yemiyor herşeyi bende denedim üzülüp ağlıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum iki çocuk daha büyüttüm abileri bir yaşında herşeyi yiyorlardı sabırla denemeye devam ediyorum bakalım hayırlısı
Y
Yaren ..
11 Temmuz 2025 06:30
Benim kız da hala aynı düzelecekler inşallah ama BEN'im kızım böyle gofret çikolata görsün onları yer onlar daha sert olmasına rağmen seçici biraz
Ö
Özge S.
11 Temmuz 2025 19:37
Sizinle birlikte sofraya oturmasının belki faydası olur. Sonuçta sizi model alacaklar. Sizi yerken görüp talep edebilir.
Y
Yaren ..
11 Temmuz 2025 19:39
O şekilde yapıyoruz kahvaltı akşam yemeklerini felan ama secici o yüzden sanırım
Ş
Şeyma C. B.
12 Temmuz 2025 01:20
Aynı durum bende de var maalesef oğlum henüz 7 aylık ama pütürlü ufacık bir şey bile gelse ağzına hemen öğürmeye başlıyor püre tarzı şeyleri bile zor yediriyorum şu an. Sadece yoğurtla aramız iyi
Y
Yaren ..
12 Temmuz 2025 06:13
Bizde daha yeni yeni ceşit yemeye başladı sizin bebeğiniz de bence alışır farklı tatlara ama farklı tatları denetin damak tadı oluşsum ben yemese de hala yapiyorum pütürlü yiyecekleri felan