1 Yaşında Kilo Almıyor

93 görüntüleme
S

Selin D. Ç.

16 Temmuz 2025 19:10
Arkadaşlar merhaba bebeğim ek gıdaya hevesli ve yiyor mama içiyor ama 2 aydır falan kilo almıyor boyu uzamıyor. Kan tahlili verdik hiçbir sorun yok. Ne yapacağımı şaşırdım fikri olan var mı?
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

16 Temmuz 2025 19:27
Yani benim bebeğim 1 yaşından beri aynı kiloda, şu an 20aylık. Gayet normal diyor doktorumuz. Bebeğiniz yeterli besleniyormuş da zaten. 1 yaşından sonra bebekler hareketlendiği için kilo alımı ciddi oranda yavaşlıyor. Boy konusu da zaten 2 yaşından sonra takip ediliyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltilsin yine de
N

Nur E. ..

16 Temmuz 2025 19:29
Doktor kontrolü sonucunda da problem yoksa kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.. 1 yaş civarı bebeklerin kilo alımları yavaşlar, kilo alması sağlıklı olmasının işareti olmadığı gibi kilo almamasıda sorun olduğunun işareti değil ki. Ânın tadını çıkarın🤍
S

Selin D. Ç.

16 Temmuz 2025 19:32
Evet boy konusuna doktor öyle dedi şimdi yapacağımız bir şey yok takip edeceğiz dedi ama endişe ediyorum hem kilo hem boy artmadığı için
D

Defne Y.

16 Temmuz 2025 22:22
22 aylık bebeğim 11.ayindan beri boyu kilosu aynı doktor bir sıkıntısı yok yemesi içmesi iyi gidiyorsa başka bir sıkıntı çıkmaz dedi bebekler çok hareketli olduğu için yürümeye başladıktan sonra zor kilo alır zaten dedi doktorumuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir