1 Yaşında Kelime Yok

380 görüntüleme
D

Dilara Z. T.

12 Ağustos 2025 19:43
Bebeğim 1 yaşına yeni girdi ama hiç kelime yok bağırıyor brr gibi sesler var ama ba ba ma ma yok doktora götürmem gerekiyor mu gerekirse çocuk doktoruna mı gitmem gerekiyor
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 19:45
Götürmeniz gerekir 2,3 kelime olmalı diye biliyorum
D

Dilara Z. T.

12 Ağustos 2025 19:57
Bu ayın sonunda çocuk doktoru randevum var götüreceğim teşekkürler
Y

Yasemin Y. D.

17 Ağustos 2025 09:01
en az bir kelime yeterli diyorlar
T

Türkan ..

18 Ağustos 2025 13:09
Goturdunuzmu ne dedi
D

Dilara Z. T.

18 Ağustos 2025 13:12
Yok Ağustos 22 sinde randevumuz var
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

21 Ağustos 2025 17:57
Dil ve Konuşma Terapisti Merve KILIÇ ✨
12-15 ayda ilk sözcükleri bekliyoruz bu nedenle 1-2 ay kadar dil gelişimini destekleyici yöntemler uygulayarak süreci takipte kalabilirsiniz. Yöntemlere dair bilgi almak için profilime gidebilir, bir dil ve konuşma terapistinden değerlendirme ve danışmanlık alabilirsiniz.
D

Dilara Z. T.

23 Ağustos 2025 23:22
Düzeltilmiş yaşımız 1 yaşına yeni girdi sayılır 3 gün olmuştu doktor acele etmeyelim dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi
S

Sosyal A.

17 Nisan 2026 20:17
Dilara Zeynep Toykun
Düzeltilmiş yaşımız 1 yaşına yeni girdi sayılır 3 gün olmuştu doktor acele etmeyelim dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi
Merhaba. Son durum nedir acaba?
Latife K.

Latife K.

18 Nisan 2026 20:54
Baba mama olayı hiç mi olmadı? Yoksa vardı şimdi mi yok? Benim oğlum babıldadıktan sonra bir süre demedi. 13 aylıkken baba dedi tekrar ama bilerek dedi. Babası olduğu için baba demişti. İnstagramda falan biraz daha ortalama olarak 1-2 diyorlar. Ama dil gelişiminde genetiğin de etkisi var. Uyaranın da etkisi var. Korkutmayın kendinizi. Bizim bir kelime varken çok kafaya taktım. Sonra 1 ay içinde 6-7 kelime oldu. Suan mesela 20 kelime de normal 5 kelime de normal yaşıtlarına göre. Doktora sordum geçen hafta doktorum 3.5 yaşına kadar devam eden bir süreç dedi. Suan takılmıyorum artık. Siz de korkutmayın bir gün ansızın birden açılmaya başlıyor bence konusma
D

Dilara Z. T.

21 Nisan 2026 00:06
Latife Karadaş
Baba mama olayı hiç mi olmadı? Yoksa vardı şimdi mi yok? Benim oğlum babıldadıktan sonra bir süre demedi. 13 aylıkken baba dedi tekrar ama bilerek dedi. Babası olduğu için baba demişti. İnstagramda falan biraz daha ortalama olarak 1-2 diyorlar. Ama dil gelişiminde genetiğin de etkisi var. Uyaranın da etkisi var. Korkutmayın kendinizi. Bizim bir kelime varken çok kafaya taktım. Sonra 1 ay içinde 6-7 kelime oldu. Suan mesela 20 kelime de normal 5 kelime de normal yaşıtlarına göre. Doktora sordum geçen hafta doktorum 3.5 yaşına kadar devam eden bir süreç dedi. Suan takılmıyorum artık. Siz de korkutmayın bir gün ansızın birden açılmaya başlıyor bence konusma
Şuan 20 aylığız ma ma baaa baaa gehh gehh gibi şeyler söylüyor ama sadece o kadar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir