1 Yaşına Girecek Asla Yemiyor
389 görüntüleme
G
Gözde K.
28 Ocak 2026 15:36
Oğlum 11 ay 18 günlük. Yemek asla yemiyor. Artık kriz geçirmek üzereyim. Herşeyin sadece iki kaşık tadına bakıyor. Tek istediği emmek. Meme kelimesi geçince bile o kadar heyecanlanıyor ki anlatamam. Emzirmeyi bırakmam mı gerekiyor bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin.
E
Emine Ş.
28 Ocak 2026 17:24
Benimde kızım 17 gün sonra 1 yaşına girecek hiç bişey yemiyor sizinki yine iki kaşık tadına bakıyormuş kızım kaşığı görünce ağzını koluyla kapatıyor sadece mama içiyor onunda uyku zamanı veriyorum mamayı azaltmayı denedim yine olmadı inanın oturup sinirden ağlıyorum artık
G
Gözde K.
28 Ocak 2026 18:14
Benimde kızım 17 gün sonra 1 yaşına girecek hiç bişey yemiyor sizinki yine iki kaşık tadına bakıyormuş kızım kaşığı görünce ağzını koluyla kapatıyor sadece mama içiyor onunda uyku zamanı veriyorum mamayı azaltmayı denedim yine olmadı inanın oturup sinirden ağlıyorum artık
B
Büşra T.
28 Ocak 2026 18:55
Doktor'la görüştünüz mü bu konuda iştahsız çocuklarda kan degerlerınde eksıklık olabiliyor onlar düzelince ıstahı artar yanlız diş çıkarma dönemı de sıkıntı oluyor bence uzmandan yardım alın
G
Gözde K.
28 Ocak 2026 19:10
Doktor'la görüştünüz mü bu konuda iştahsız çocuklarda kan degerlerınde eksıklık olabiliyor onlar düzelince ıstahı artar yanlız diş çıkarma dönemı de sıkıntı oluyor bence uzmandan yardım alın
B
Büşra T.
28 Ocak 2026 19:32
Gıdasız kalmaması için ya emzırmeye devam edeceksiniz ya da mama vereceksınız gıbı duruyor şuan
E
E P.
28 Ocak 2026 19:41
Böyle durumlarda 1 yaşta memeyi kestiriyorlar, benim oğlum da 11 aylık, ben işe gidince çok güzel yemeğini yiyor ama evdeysem bir şey yemek istemiyor sadece emmek istiyor. Bende doktorumuzla görüşüp 1 yaşta keseceğim
E
Emine Ş.
28 Ocak 2026 22:07
Gerçekten bende aynı durumdayım. Aklımı yitirdim artık. Yanında ağlayamıyorum da görünce kendisi de ağlıyor gidip gizli ağlayıp geliyorum çaresizlikten
G
Gözde K.
29 Ocak 2026 13:50
Böyle durumlarda 1 yaşta memeyi kestiriyorlar, benim oğlum da 11 aylık, ben işe gidince çok güzel yemeğini yiyor ama evdeysem bir şey yemek istemiyor sadece emmek istiyor. Bende doktorumuzla görüşüp 1 yaşta keseceğim
G
Gözde K.
29 Ocak 2026 13:51
Aynen artık ben tutamıyorum kendimi ağlıyorum iki hafta sonra dr kontrolümüz var tahlil yapılacak bakalım sonuç ne olacak
E
Emine Ş.
29 Ocak 2026 22:36
Ben mamayı azalttım faydası olmadı
C
Ceren A.
3 Şubat 2026 21:18
İştah şurubu ve demir ilacı verdi doktorumuz. İştah şurubunu veremiyoruz kusuyor. Sadece demir ilacı kullanıyoruz. Başka eksiklik yok çok şükür. Ama maalesef yemiyor.
G
Gözde K.
10 Şubat 2026 13:25
Merhaba hangi marka önerdi şurubu
C
Ceren A.
11 Şubat 2026 05:23
Aynen artık ben tutamıyorum kendimi ağlıyorum iki hafta sonra dr kontrolümüz var tahlil yapılacak bakalım sonuç ne olacak
C
Ceren A.
13 Şubat 2026 13:55
Bugün yine mutfakta bu saate kadar üç dört çeşit şey hazırladım belki yer diye her denemem olumsuz yine emmek istedi. O yüzden emmeyi kesmek en mantıklı karar
S
Sinem Ö.
14 Şubat 2026 21:21
bizde 11 ay 9 günlüğüz çom güzel yiyen içen kızım biranda bıçak gibi kesildi nerdeyse günde sadece 2 biberon mama oda iştahsız bi şekilde neden böyle oldu napmamız lazım biri bi akıl versin lütfen yemeyen çocuk ne kadar zormuş
G
Gözde K.
14 Şubat 2026 21:25
İştah şurubunun faydası oldu mu
G
Gözde K.
14 Şubat 2026 21:26
bizde 11 ay 9 günlüğüz çom güzel yiyen içen kızım biranda bıçak gibi kesildi nerdeyse günde sadece 2 biberon mama oda iştahsız bi şekilde neden böyle oldu napmamız lazım biri bi akıl versin lütfen yemeyen çocuk ne kadar zormuş
C
Ceren A.
14 Şubat 2026 23:16
Kullanamıyoruz çünkü asla içmiyor şurubu
C
Cerennn
14 Şubat 2026 23:40
İştah şurubu ve demir ilacı verdi doktorumuz. İştah şurubunu veremiyoruz kusuyor. Sadece demir ilacı kullanıyoruz. Başka eksiklik yok çok şükür. Ama maalesef yemiyor.
G
Gözde K.
14 Şubat 2026 23:46
Benım oğlum böyleydi halada öyle 1 haftadır sütten kestım 18 aylık olucak. Emmek dısında agzına bir şey girmiyordu ve çok hareketli olduğu için kılo almıyordu. Sütten kestım ve şimdi Bıraz daha iyi. Keşke 1 yaşında kesseymısım diyorum.