1 Yaş Yürüme
211 görüntüleme
G
Gks.ky
4 Haziran 2026 15:13
1 yaşında oğlum emekleme ve yürüme yok. Ama poposunun üstünde tüm odayı geziyor. Tutunarak kalkmıyor ayaklarının üstüne basmıyor acaba bir sorun var mıdır?
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
4 Haziran 2026 15:53
Emekleme değil ama tutunup kalkmalı. Bir yerlere tutunup sıralama yapmalı. Kontrole gidin bir doktor görsün
T
Tuğba B. ..
4 Haziran 2026 16:00
Poposunun üstünde gitme yanlış
Emekleme değil. Benim oğlumda istediği her yere dönerek gidiyordu o da yanlış . Oğlunuzu koltuğa bişeyler koyup onu yerde ayakta tutun zamanla alışacak. Benim oğlumda normal emeklemeye geçti tytunup her yerden kalkıyor 13 aylık ama yürğme yok bizde
Emekleme değil. Benim oğlumda istediği her yere dönerek gidiyordu o da yanlış . Oğlunuzu koltuğa bişeyler koyup onu yerde ayakta tutun zamanla alışacak. Benim oğlumda normal emeklemeye geçti tytunup her yerden kalkıyor 13 aylık ama yürğme yok bizde
G
Gks.ky
4 Haziran 2026 16:10
Her ay gidiyoruz doktora ama doktorumuz sıkıntı yok diyor. Ayaklarının üstüne basmıyor. Kan tahlili yapıldı belki d vitamini falan düşüktür diye onlarda da sıkıntı yoktu. Başka bir doktora daha götüreyim

Ebru K. ..
4 Haziran 2026 17:44
20 gün sonra 1 yaş diyeçek emekleme yürüme veya tutunup kalkma kaneperlerden tutunup gezme vs yok zamanı var bencr yavaş yavaş
G
Gks.ky
4 Haziran 2026 17:52
20 gün sonra 1 yaş diyeçek emekleme yürüme veya tutunup kalkma kaneperlerden tutunup gezme vs yok zamanı var bencr yavaş yavaş

Ebru K. ..
4 Haziran 2026 18:04
Evet her çocuk bir değil hepsinin gelişimi farklı. Ama tedirgin oluyorum aslında dönmeyi falan da geç yapmıştı heralde yürüme de böyle olacak.

Tay
4 Haziran 2026 18:26
Benim bebegimde geç yürümüştü
Yükleniyor...