1 Yaş Yeni Girdi Gece 4-5 Kez Uyanıyor

52 görüntüleme
M

Mihriban A.

17 Temmuz 2025 09:50
Sürekli gece 4,5 kez uyanıp ısrarla meme emip geri uyuyor bölünmeden uyumuyor hiç. Sorun ne anlamıyorum
T

Tuğba A.

17 Temmuz 2025 09:58
Benim oğlum da bir yaşında sabaha kadar emiyor ikimizde uykusuz gece beslenmesini kesmek gerekiyormuş âmâ çok zor yapamıyorum
Nira D. Z.

Nira D. Z.

17 Temmuz 2025 10:13
Merhaba, uyku düzensizliğinin bir çok faktörü var. Konfor, diş, düzenli tuvaleti olup olmaması ve ortam sıcaklığı.
23/24 derece olan bir odada bebeği sadece zıbın ile yatırmalısınız sıcaklık uykuya geçişi zorlaştırır. Diş: bu dönem diş sancı dönemi, uyumadan önce zeytinyağına kaynatılmış karanfil suyunu jel haline getirip sürebilir yada buzlu şeyler vererek ağrıyı hissizleştirerek uykuya geçişi kolaylaştırabilirsiniz.
Emmek istemesinin 3 nedeni olur ortam konforu diş ve gün içinde kaka yapıp yapmadığı, kaka yapmazsa akşam rahatsızlık verebiliyor. + olarak 1 yaş duygusal bağlamda anneye en düşkün dönemlerden benim kızımda öyle bu süreci sabır ile yürütmemiz gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir