1 Yaş Yemek Yememe

84 görüntüleme
M

Melike A.

24 Şubat 2026 11:38
Oğlum eskiden önündeki bütün kahvaltı tabagını agzına alırdı hepsini yemesede agzına alır cignerdi son 2 aydır sadece zeytın yemek istiyo yumurta patates veya baska bişey yediremez oldum püre halinde dahi denedim ama yemiyo yemek seçiciliği mi veya baska bişey mi ne yapmam lazım 2ay oldukahvaltı öglen aksam yemekleri tam bi izdirap oldu yemek yemeye ısrar etmiyorum yarım saatten fazla sofrada oturtmuyorum her acıktıgında eline bişey tutuşturmuyorum sadece emiyo yemeklerden 2 3 saat öncesinde emzirmeyi kesiyorum dısarı cıkıyoruz baska kişilerle denetiyorum ama kendı isteğiyle zeytin yiyo sadece bi önerisi olan varmı tükenmek üzereyim
E

Emine N.

24 Şubat 2026 11:51
Aynı benimkide öyle çaresizce bir öneri bişey arıyorum yazıları okurken de size rastladım benimkide sizinkini kız versiyonu 1 yaşa girdi girdi gireli ne mama içiyor ne öğünlerde ağzına alıyor sadece su ve zeytin tüketiyor
M

Melike A.

24 Şubat 2026 12:01
Gercekten çok can sıkıcı bir durum denemediğim ne var merak ediyorum nerde yanlış yapıyorum diye düşünmekten cok yoruldum bide etraf baskısı sen beceremiyosun bakamıyosun dıyenler caya ekmek dogra yedır dıyenler cok zayıfladı buna mama şart dıyenler gercekten artık yemek yemesini dört gözle bekliyorum
E

Eda Y.

24 Şubat 2026 23:38
Aynı durumdayız mamada almıyo ne yapalım
G

Gamze O. P.

27 Şubat 2026 16:15
Benimki de aynı durumda elinden gelse 24 saat emmek istiyor ! Öğlen ve akşam neyse de kahvaltıda hiç bir şey yemiyor zeytini bir kilo yer kendi istediğiyle . Gerçekten ne yapacağız bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir