1 Yaş Uykuya Direnme

77 görüntüleme
A

Aslı A.

27 Mart 2026 15:00
Arkadaşlar 12 aylık ve iki gündür uykuya direniyor . Dün gündüz [2.uykuyu](2.uykuyu) yapmadı bugünse ilk uykuya 2 de daldı. Sabah 8 buçukta uyanmasına rağmen. Sebebi nedir çıldıracağım. Tek uykuya mı düşmeye çalışıyor anlamıyorum ama erken gibi de :( ne olur fikir verin ya
B

Bahar Y.

Premium Üye
27 Mart 2026 15:01
btün bebeklerde oluyor 2 hafta sürer tek uykuya düşmeyin normal
A

Aslı A.

27 Mart 2026 15:01
Bahar Yalçın
btün bebeklerde oluyor 2 hafta sürer tek uykuya düşmeyin normal
atak dönemi gibi bir şey midir
S

Seher A.

27 Mart 2026 15:02
Yaşına girdiği gibi bizde yaşadık aynı sorunu bir hafta teke düşürmesine izin verdim sonra kendi ikiye döndü zaten , geçici bir süreç
M

Mehves

27 Mart 2026 15:32
Dr Osman bey tek uykuya geçmek için 10. Ay dan sonra hazırlıklı olmaya başlayın demişti. 12 ay bence 2 uyku için geç bile. Tek uyku yeterli bence yavaştan tek uykuya geçin
C

Cnsubozz

27 Mart 2026 23:21
Biz 12. Ayda tek uykuya geçtik ve daha düzenli oldu herşey en azından 17.00 den önce uykularını tamamlamış oluyor ve böylelikle akşam 9-10 da yatıyor
A

Aslı A.

27 Mart 2026 23:27
Mehves
Dr Osman bey tek uykuya geçmek için 10. Ay dan sonra hazırlıklı olmaya başlayın demişti. 12 ay bence 2 uyku için geç bile. Tek uyku yeterli bence yavaştan tek uykuya geçin
Ay bilmiyorum ya olabilir mi acaba 🤦🏼♀️ geçen haftalarda da birkaç kez tek uyku yaptı
A

Aslı A.

27 Mart 2026 23:27
Cansu Bozkaya
Biz 12. Ayda tek uykuya geçtik ve daha düzenli oldu herşey en azından 17.00 den önce uykularını tamamlamış oluyor ve böylelikle akşam 9-10 da yatıyor
Galiba bizimki de öyle olacak. Aşırı direniyor ağlıyor dalamıyor uykuya
M

Mehves

27 Mart 2026 23:29
Aslı Alan
Ay bilmiyorum ya olabilir mi acaba 🤦🏼♀️ geçen haftalarda da birkaç kez tek uyku yaptı
Aa kendi kendine yapmışsa hazırdır demek ki 🙏🏻 bizde geçsek bir an önce keşke
A

Aslı A.

27 Mart 2026 23:31
Mehves
Aa kendi kendine yapmışsa hazırdır demek ki 🙏🏻 bizde geçsek bir an önce keşke
Yani isteyerek mi yapıyor bilmiyorum ilk uykusunu yaptıktan sonra ikinci uykuya birkaç kez uyutamadım asla yani aşırı direndi en son bıraktım gece uykusuna geçti direkt. Bu şekilde uyuduğunda bazen kesintisiz uyudu ama bazen de sabaha kadar sürekli uyandığı da oldu. Tam olarak çözemedim ya 😀🤦🏼♀️
M

Mehves

27 Mart 2026 23:32
Geçiş dönemidir o halde 🤗 10 aydan sonra bebek hazırsa tek uykuya geçebilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir