1 Yaş Uyku Saatleri

209 görüntüleme
N

Neval U.

3 Mayıs 2026 13:06
Sabah 7.30 bizim için geç uyanma oluyor herhalde ki ikinci uykuya geçiş çok zor oluyor 1 haftadan beri yaşadığımız uyku geçmekte çok zorlanıyoruz bugün ilk uykuya 4,5 saat sonra geçtiği için tek uyku yapacak ve bu onun ayına uygun değil bunu yaşayan arkadaşlar ve emziği atıp emerek uykuya geçmek istiyor bunları yaşayan var mı? Ya da uyku surelerinde mi değişiklik yapmam gerekiyor yaşayanlar anlatabilir mi?
M

Meliha T.

3 Mayıs 2026 13:24
Bildiğim kadarıyla 12 ci ayda bebekler tek uykuya düşüyor bebekten bebeğe değişir tabi ama isterseniz tek uyku ile bir gözlem yapın
F

FYG

3 Mayıs 2026 13:44
13 aylık bebeğim , 3 4 saatte bir az da olsa uyumak istiyor ben de uyutuyorum. Onlar kral-kraliçe şuan, bu onların bebekliği. Bence sağlığını etkilemediği sürece ne isterse onu yapın, kurallara o kadar da bağlı kalmaya gerek yok. :)
İ

İ.E.

3 Mayıs 2026 13:46
Sanirim 1 yas zamani yine bir uyku reddi donemi oluyor. Ama genel gecer saatleri bebeklere kistas yapmayin bence. Her bebegin mizaci ve ihtiyaci farkli olabiliyor. Biz mesela 2. uykuyu 11. ayda biraktik. Ayina gore cok erkendi ama uykuya direnmeler duzensizlik kisa uykular gece uykusundaki bozulmalar derken kendi kendine birakti. Erken diye ben de ilk baslarda zorladim ama sonra dedim demek ki benimki boyle. Bebeginizi en iyi taniyan sizsiniz. Gozlemleyin belki 2. uykuyu birakmak istiyordur. Ilk zamanlar cok duzensiz oluyor arada iki uyku yapiyor kestirmeler yapiyor bazi geceler erken bazilari gec yatiyor ama sonra duzenini buluyor.
O

Ozlem

3 Mayıs 2026 13:48
Kızım şuan 12 aylık bazen tek uyku yapıyoruz bazen 2. İlla 2 uyku yapıcak diye şey yapmıyorum zaten yapmak istemeyince yapmıyor ben salladıgımla kalıyorum. Gündüz uykusunu 3 saati geçirmemeye çalısıyorum
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

3 Mayıs 2026 14:20
Bebeğim bu gün 1 yaşına girdi. Hala iki uykuyu direnmeden yapıyor ama birkaç kez sabah 8 civarı uyandığında tek uyku yapmıştık onda da zorlanmamıştı.
N

Neval U.

3 Mayıs 2026 14:29
Mihriban Yıldırım
Bebeğim bu gün 1 yaşına girdi. Hala iki uykuyu direnmeden yapıyor ama birkaç kez sabah 8 civarı uyandığında tek uyku yapmıştık onda da zorlanmamıştı.
Aslında benimde bebeğim erken uyanırsa direnmiyor ama erken uyanmıyor sorun orda
N

Neval U.

3 Mayıs 2026 14:30
Ozlem
Kızım şuan 12 aylık bazen tek uyku yapıyoruz bazen 2. İlla 2 uyku yapıcak diye şey yapmıyorum zaten yapmak istemeyince yapmıyor ben salladıgımla kalıyorum. Gündüz uykusunu 3 saati geçirmemeye çalısıyorum
Haklısınız öyle bir zorunluluk yok ama bebeğimin bu şekilde düzeni olmuyor
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

Neval Uysal
Aslında benimde bebeğim erken uyanırsa direnmiyor ama erken uyanmıyor sorun orda
Hafta içi saat 7 de alarmla beraber onu da uyandırıyoruz ama hafta sonu da o bizi 6 da uyandırıyor 
N

Neval U.

Ozlem
geç uyanırsa artık bende zorlamıyorum ama bunun atakla mı alakası var ayırt edemedim
N

Neval U.

3 Mayıs 2026 14:36
Mihriban Yıldırım
Hafta içi saat 7 de alarmla beraber onu da uyandırıyoruz ama hafta sonu da o bizi 6 da uyandırıyor 
İlk uykuya geçtiğinizde bebeğinizin uyanıklık süreleri nasıl yani gün içinde ki uyku aralığı ve uyku saatleri
O

Ozlem

4 Mayıs 2026 12:19
Neval Uysal
geç uyanırsa artık bende zorlamıyorum ama bunun atakla mı alakası var ayırt edemedim
Atak mı bilmiyorum ama sanırım tek uykuya hazırlık diye düşünüyorum
O

Ozlem

4 Mayıs 2026 12:20
Neval Uysal
Haklısınız öyle bir zorunluluk yok ama bebeğimin bu şekilde düzeni olmuyor
Çok haklısınız yemek yemesini bile etkiliyor
N

Neslihan K. D.

5 Mayıs 2026 06:43
Benimde oğlum 12 aylık olduğunda tek uykuya geçti. Sabah 7 de uyanıyor 12.00 gibi uykuya geçiyor 1 saat 45 dakika veya 2 saat civarı uyuyor. Ardından 20.00 de gece uykusuna geçiyor. Bu aralıkta koşuyor eğleniyor çok hareketli ama uykusu gelmiyor. Şu an 14 aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir