1 Yaş Uyku Problemi

97 görüntüleme
M

Merve

25 Mart 2026 20:44
Bir kaç gün önce bir yaşını doldurdu bebeğim. Tek uykuya geçmişti çok güzel düzeni vardı neolduysa son bir haftadır asla uyumuyor

Çıldıracağım artık yani tam yatırıyorum 8 gibi yarım saat sonra uyanıyor gece 12 1 e kadar uyumuyor uykusu olmasına rağmen bu durumu yaşayan var mı çok güzel bir düzen kurmuştuk yeni doğduğu andan itibaren uykuları hep çok kötü oldu zaten fakat bu şekilde nereye kadar gidecek
E

Esra G.

25 Mart 2026 20:52
10 aylık bebeğim ile aynı durumdayız, 20.30 gibi yatıp tam yarım saat sonra kalkıyor ağlayarak ve uykuya döndüremiyorum 12 1 e kadar dediğiniz gibi ve aylardır uyku problemimiz var ne yaptıysam olmuyor
M

Merve

25 Mart 2026 21:00
Esra Güngör
10 aylık bebeğim ile aynı durumdayız, 20.30 gibi yatıp tam yarım saat sonra kalkıyor ağlayarak ve uykuya döndüremiyorum 12 1 e kadar dediğiniz gibi ve aylardır uyku problemimiz var ne yaptıysam olmuyor
Sabah kaçta kalkıyor bebeğiniz Esra hanım geç uyuduğunda
E

Esra G.

25 Mart 2026 21:02
saat başı kalkıyor ve 7 gibi de kalkıyor geç yattıkça daha da erken kalkıyor anlamıyorum bu aralar iyice düzenimiz kaçtı maksimum 9
Özge A.

Özge A.

25 Mart 2026 21:05
Merve
Sabah kaçta kalkıyor bebeğiniz Esra hanım geç uyuduğunda
Valla bizim aynı saati sabah değişmiyoe alısmıslar cok uykusu olsa bile 6.40 dedin mi ayakta bazen 6.40 bile sans 6-6.40 arası diyelim 12de yatsa da böyle 8 de yatsa aynı
M

Merve

25 Mart 2026 21:08
Özge Alper
Valla bizim aynı saati sabah değişmiyoe alısmıslar cok uykusu olsa bile 6.40 dedin mi ayakta bazen 6.40 bile sans 6-6.40 arası diyelim 12de yatsa da böyle 8 de yatsa aynı
Benim kızımda böyle ya 7 diyince hop kalkıyor gece kaçta uyursa uyusun sizin bebeğiniz kaç aylık özge hanın
Özge A.

Özge A.

25 Mart 2026 21:10
Merve
Benim kızımda böyle ya 7 diyince hop kalkıyor gece kaçta uyursa uyusun sizin bebeğiniz kaç aylık özge hanın
10 ay 23 günlük valla gecede bos bos kalkıyo oturuyo uykuya dalması zorlastı dişleri gene basladı enerjisi arttı ne kadar yorsamda bi süre sonra artık benimde enerjim kalmıyo
E

Esra G.

25 Mart 2026 21:33
Bizim görünürde diş de yok daha gerçekten yoruldum artık şuanda da aynısını yaşıyoruz kalktı oturdu yine gece yarısına kadar oturacağız gerçekten çok zor
E

Elif E.

27 Mart 2026 03:12
Özge Alper
10 ay 23 günlük valla gecede bos bos kalkıyo oturuyo uykuya dalması zorlastı dişleri gene basladı enerjisi arttı ne kadar yorsamda bi süre sonra artık benimde enerjim kalmıyo
11 aylık bebeğimde öyle zaten doğduğundan beri deliksiz hiç uyumadı ama aylardır kalkıp oturuyor sürekli bazen ağlama krizleri sakinleştirmek çok zor oluyor bazende biraz oturuyo kucağıma geliyor pışpış uyuyor sabaha kadar böyle 8-10 kere kalkıyor sebebinide çözemiyorum birtürlü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir