1 Yaş Uyku Düzeni
124 görüntüleme
E
Ezgi B.
25 Ocak 2026 22:18
İkiz bebeklerim 1 yaşında oldular. Öncesinde 7 7 buçuk gibi uyanırken birkaç gündür sabahları 8 i geçiriyorlar bu sefer de gündüz uyku düzenleri şaşıyor tek uykuya düşüyorlar. Bu sabah kendim uyandırdım ama bu sefer de sabah uykusuna geçerken çok zorlandılar ve yarım saat uyudular. Acaba artık tek uykuya mı geçmek istiyorlar? Yoksa atak mı? Tek uyku için de erken gibi geldi.
Ş
Şilan D.
25 Ocak 2026 22:22
Yok bence tam zamanı bende 1 yaşken tek uykuya geçti şuan 16 aylık tek uzun bir uyku yeterli oluyor Allah kolaylık versin😇
E
Ezgi B.
25 Ocak 2026 22:26
O zaman bu tek uyku sinyali diyorsunuz. Genelde 15 aylık yazıyor uyku danışmanları ama Osman hoca da bu ay için 1 2 uyku yapabilirler diyordu. Çok erken kalkınca 2 uykuya ihtiyaç duyabilirler sanırım.
M
Merve B.
28 Ocak 2026 01:24
Benzer bir durum bende de [var.ikiz](var.ikiz) bebekler var bende [de.sabah](de.sabah) 7 de uyandırıyorum.10 da yatiriyorum.1 saat uyuyorlar.ogleden sonra uyumak istemiyorlar.11 aylık ama düzeltilmiş yaş [9.tek](9.tek) uyku dönemine mi geçmeliyim yoksa farklı birsey mi denemeliyim emin değilim
E
Ezgi B.
28 Ocak 2026 08:21
Benzer bir durum bende de [var.ikiz](var.ikiz) bebekler var bende [de.sabah](de.sabah) 7 de uyandırıyorum.10 da yatiriyorum.1 saat uyuyorlar.ogleden sonra uyumak istemiyorlar.11 aylık ama düzeltilmiş yaş [9.tek](9.tek) uyku dönemine mi geçmeliyim yoksa farklı birsey mi denemeliyim emin değilim