1 Yaş Uyku
280 görüntüleme
R
Reyyan K. Y.
4 Temmuz 2026 18:29
1 yaş 9 günlük oğlum var ne gündüz ne gece uykusu yok saat başı uyanıyor sürekli sallanmak temas istiyor bu durumu yaşayan var mı ?
ve gündüz kaç uyku yapıyorsunuz uyku saatleriniz nasıl
ve gündüz kaç uyku yapıyorsunuz uyku saatleriniz nasıl
E
Elanur
4 Temmuz 2026 19:45
Bebeğim 1 yaş 10 günlük aynı durumdayım gece uyanmaları çok fazla ve gündüz uykularımız çok düzensiz almaya başladı uykusu düzelecek diye beklerken düzensizleşmeye başladı 1 yaş atağı mı artık nedir bilmiyorum umarım geçicidir artık büyüyorlar düzene girer diyoruz ama her bebegin gelişimi ve yapısı farklı inşallah en kısa zamanda düzene girersiniz sizlerde
R
Reyyan K. Y.
4 Temmuz 2026 21:10
Bebeğim 1 yaş 10 günlük aynı durumdayım gece uyanmaları çok fazla ve gündüz uykularımız çok düzensiz almaya başladı uykusu düzelecek diye beklerken düzensizleşmeye başladı 1 yaş atağı mı artık nedir bilmiyorum umarım geçicidir artık büyüyorlar düzene girer diyoruz ama her bebegin gelişimi ve yapısı farklı inşallah en kısa zamanda düzene girersiniz sizlerde

Ümran A.
4 Temmuz 2026 22:01
Gündüz tek uykuya geçmek istiyor olabilir belki
R
Reyyan K. Y.
4 Temmuz 2026 22:02
Gündüz tek uykuya geçmek istiyor olabilir belki
A
Ayşe Ş. N.
6 Temmuz 2026 20:12
Merhabalar, umarım bu zor günleri güzellikle atlatırız anneler olarak. Benim oğlum da yatağın içinde kenarlıklardan tutunup ayağa kalkıyor, sürekli uyanıyor, temas arıyor. Gündüz uyuyabilsin diye ayağımda uyutuyorum, gerçekten çok yorucu. Uyku eğitimi düşünüyorum, inşallah başarırız hayırla...
D
Dilan A.
8 Temmuz 2026 09:33
Oğlum 18. Ayına kadar uyumayan bir bebekti 18 aylıkken artık uykusuzluğu kaldıramadığım için memeden [kestim.Meme](kestim.Meme) destekli uyuyordu çünkü ben uyku saatlerine karışmadım hiç ne zamn uykusu geldiyse uyuttum ve şunu gözlemledim yorgun olunca uyuması daha zorlaştı gün içinde istediği saate uyuttum ayağımda sallamadım destek vermedim sırtını sıvazladım çok zor oldu sabır gerektirdi ama çok şükür başardım.
Yükleniyor...