1 Yaş Uyku

131 görüntüleme
K

Kübra Y.

29 Nisan 2026 08:59
Merhabalar. 14 aylık bebeğin ortalama gündüz ve gece uykusu ne kadar olmalı? Sabah en erken kaçta kalkmalı? Gece uykusuna kaçta yatmalı?

Benim bebeğim saat 10 dan önce asla yatmıyor çok denedim ama asla yatmıyor. Sabah ilk uyanmamız bina içerisinde ki sesten dolayı 7.30 eğer sessiz olursa 8 buçuk 9 gibi uyanıyor. Gece ise eğer rahatsız değilse 1 kere kalkıyor mama içiyor ya da içmiyor yatıyor.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Nisan 2026 09:23
Maşallah hala 2 uyku olup 1.5 saat [2.saat](2.saat) olması gerekiyo ama benim kızımm öyle drğil olması gereken böyle ama
K

Kübra Y.

29 Nisan 2026 09:26
🧸Ebru Keleş 🧸
Maşallah hala 2 uyku olup 1.5 saat [2.saat](2.saat) olması gerekiyo ama benim kızımm öyle drğil olması gereken böyle ama
2 uyku yaparsa bu sefer gece uykusuna geçiş süremiz uzuyor malesef. Bize şimdilik tek uyku yetiyor. Onu da uzun yapıyor zaten. Benim tek sıkıntım sabah çok erken kalkması. Bina içerisindeki sesleri malesef susturamıyorum.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Nisan 2026 09:29
Kübra Yüksel
2 uyku yaparsa bu sefer gece uykusuna geçiş süremiz uzuyor malesef. Bize şimdilik tek uyku yetiyor. Onu da uzun yapıyor zaten. Benim tek sıkıntım sabah çok erken kalkması. Bina içerisindeki sesleri malesef susturamıyorum.
Tek uykuda uyku yapıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Nisan 2026 09:29
Kübra Yüksel
Ben nefret ettiğim şey ama ben ensiz gelmeyen odaya Dibo diye geçiyorum karanlık perdeleri çekiyorum genelde artık benim kızım sevmiyor bu ses olmasa da uyanıyor
K

Kübra Y.

29 Nisan 2026 09:34
🧸Ebru Keleş 🧸
Ben nefret ettiğim şey ama ben ensiz gelmeyen odaya Dibo diye geçiyorum karanlık perdeleri çekiyorum genelde artık benim kızım sevmiyor bu ses olmasa da uyanıyor
Sessiz odam olsa hemen hemen ah keşke. Malesef üst komşumun da küçük çovukları var.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Nisan 2026 09:42
Kübra Yüksel
Sessiz odam olsa hemen hemen ah keşke. Malesef üst komşumun da küçük çovukları var.
Çok güzel davranıyorsunuz benim kızım uyusa apartmanda çıt bilet çıkarttırmam teker teker iner söylerim
K

Kübra Y.

29 Nisan 2026 09:48
🧸Ebru Keleş 🧸
Çok güzel davranıyorsunuz benim kızım uyusa apartmanda çıt bilet çıkarttırmam teker teker iner söylerim
Yapacak bir şey yok. Benim bebeğin de büyüyecek belki o da aynı şeyleri yapacak. Elimden geldiğince şimdi bile sessiz sessiz oynatıyorum.
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
29 Nisan 2026 10:03
Tek uyku olup ikindi 16:00 dan sonra uyumaması gerekiyor diye biliyorum
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

29 Nisan 2026 10:06
Kübra Yüksel
Her evin düzeni farklı tabi ama 7 den sonra uyanma erken uyanma değildir 6 dan önce uyanıyorsa erken denebilir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir