1 Yaş Sünnet
59 görüntüleme
N
Nur ..
11 Ocak 2026 20:38
Bebeğim13 aylık sünnet ettirmek istiyorum. Genel anestezi mi alacak? Süreç nasıl ilerliyor? Zor mu? Tecrübeli anneler beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Bir de İstanbul anadolu yakasında sünnet için önerebileceğiniz hastane ya da doktor var mı?
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 20:45
9 aylıkken sünnet ettirdik.çocuk cerrahisi veya çocuk üroluğuna yaptırabilirsiniz genel cerrah yapmıyor bez içindeyken çabuk iyileşiyor ilk 2-3 gün biraz şiş,kızarık ve mızmız oluyor yavrunyz sadece.2-4 yaş arası yaptırmayın bir an önce randevu uzualup yaptırın erken rahat oluyor gerçekten💐
N
Nur ..
11 Ocak 2026 20:47
Bende 2 yaşına gelmeden yaptırmak istiyorum haklısınız genel anestezi mi aldı bebeğiniz?
M
Melike M.
11 Ocak 2026 20:49
Benim bebeğimde 1 yaşında yarın için randevu aldım şehir hastanesinden gidecegiz umarım kısa sürede gün verir ve hemen oluruz.Genel anesteji olarak yapıyor devlete bağlı bütün hastaneler(ben bu şekilde biliyorum).İlk gece zor geçiyormuş 2.gün normal hayatımıza dönebiliyormuşuz.Öyle dedi bütün arkadaşlarım.sünnet sonra merhemleri düzgün kullanıp pipiyi ileri geri hareket ettirmek gerekmiş yapışıklık olmasın diye.Yapışıklık olursa tekrar cerrahi işleme gerek duyulurmuş.Bu şekilde biliyorum.Umarım sorunsuz geçer 2 kere niyetlendik ama hasta oldu ikisindede bunda inşallah oluruz.Allahım sizin bebişinizede kolaylık versin şimdiden
N
Nur ..
11 Ocak 2026 21:04
Çok teşekkür ederim melike hanım. Allahim size de kolaylık versin sorunsuz sağlıklıca atlatırsınız insAllah🙏🏻
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 21:08
Sadece sünnet olacağı yeri uyuşturup kesim oluyor hemen bu doktorlarda uzman biri zaten kesilecekkısmı biliyor ve çabuk bitiyor işlem.Sonrausnda verdikleri ilaçları kesilenyerin etrafında kullanırsınız bolca emzirin dikkatini ordan Başka şeylereçekin altını alırken üfleyin önce konuşun süreklievet acıyor biliyorumama geçecek çok az kaldı diye o kadar bilinçlilier ki bebeklerimiz her şeyi anlıyorlar 3çgüne geçince çoğu şey normaledöbüuor sık sık da bezi değiştirin tabi nemli kalmasın mümkün olduğunca sizde sabırlı kalın birazfazla nazlanacak yavrunuz çünkü 💐
N
Nur ..
11 Ocak 2026 21:11
Bebeğim iyi olsun da nazına sabrederim Allahın izniyle cok teşekkür ederim Elif hanım 🌸
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 21:12
bunu izleyin
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 21:13
bir de bunu