1 Yaş Sonrası Beslenme
83 görüntüleme
H
Hayrunnisa S.
20 Haziran 2025 19:35
Ek gıdaya 5.5-6 ay civarı başladık, tuz ve şeker kullanmadan her şeyi yedirmeye çalıştım. Şu an tam 12 ay bitti. 1 yaştan sonra bizim yediğimiz tuzlu, baharatlı yemeklerden yiyebilir mi? Şeker vermeyi hala düşünmüyorum ama temiz içerikli züber gibi markaların ürünlerini tüketebilir miyiz? Teşekkürler 🌸
S
Sevda D.
20 Haziran 2025 19:44
Tadımlardan sonra ben yaklasık 11 aya yakindi az tuz ve az baharatli vermeye basladim.Cunku bi yerden sonra lezzet sunmak gerekiyo.17 aylik suan hala az tuz be baharat olayina bizde alistik birlikte ayni seyleri yiyoruz.
S
Sevda D.
20 Haziran 2025 19:46
bu arda ben hala paketli hicbir atistirmalik sunmadim.Elbet tanisicak ne kadat gec o kadar iyi evde kendim yapiyorum ona uygun iceriklerle daha saglikli olduguna inaniyorum.Seker ihtiyacini meyveden sagliyorum.Onun disinda kek vs yapicaksam seker yerine dut kurusu cekiyorum toz halinda onu kullaniyorum.
H
Hayrunnisa S.
20 Haziran 2025 20:06
1 yaşa kadar sıfır tuz dendiği için hiç tuzlu besin vermedim açıkçası ben ama artık ayrı yemek yapmaktan çok yoruldum, kendi yediklerimizi verebiliyorsak mutlu olacağım :)
M
Mediha S. Ç. ..
20 Haziran 2025 20:09
Hayrünnisa hanım benimde oğlum yeni bir yaşını geçti kendi yaptığım yemekleri az tuzlu olacak şekilde yapıp veriyorum tuzsuz yemekde birşeye benzemiyor acikcasi artık doktorlarda az tuzlu olacak şekilde öneri yapıyorlar genelde şeker konusunda da 2 yaşa kadar mümkünse vermeyin deniliyor