1 Yaş Reflü

24 görüntüleme
Ş

Şeyma K.

7 Nisan 2026 06:44
Doktor bey 1 buçuk yaşında erkek bebek iştahı ve uykusuzluğu konusunda çok muzdarip bir durumdayım. En son ki kontrolde reflü olabileceği söylenildi ama kesin bir teşhisi konulmadı. Reflü nasıl bir hastalık olduğunu sizden öğrenmek istiyorum. Bebek şuanda 16 aylık 9.640 gram 73 cm boy halen emzirmeye devam ediyorum ek gıda olarak aslında bütün her şeyi yiyebilecek durumda ama çok seçici istediğinde yiyor istemediğinde ise biraz zorla yedirmek zorunda kalıyorum :( Doğduğundan beri çok sayılı kusması olmuştur sadece yemekleri gördüğünde öğürtü gibi yapıyor yemek istemediği için bunun dışındada bazen hiç yemek yemediği oluyor ve zorla yedirmek zorunda kalıyorum ama bunun üstünede bir sorunu olduğunu görmedim. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ..???
H

Hilal

7 Nisan 2026 08:23
Benim bebeğim de 13 aylık şu anda, 6. ayından sonra reflü başladı, yatarken başını geriye atıyor yay gibi, bezini değiştirirken midesi bulanıyordu yattığı için bir de aşırı gazı vardı. Son kontrolde doktur kilosunun iyi olduğunu ama 4 ayda 700 gram aldığını az olduğunu reflüye bağlı olabileceğini söyledi kilo alımının. Kızım da sevdiği şeyleri yer sevmediğini hiç yemez ama önüne koyup kendisinin yemesini denediniz mi hiç o şekilde dikkatini çeker belki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir