1 Yaş Krizleri
385 görüntüleme
A
Aslı
23 Ağustos 2026 14:51
arkadaşlar imdat bebeğim 1 yaşına girmek üzere ama sanki başka bir bebek oldu bunu çok duyuyordum ama gerçekliğine hala inanamıyorum özellikle dışarda aşırı huzursuz inanılmaz ağlıyor istediği bir şey olmayınca elinden alınınca uykusu gelince banyo yaparken yemek yerken yani öyle bir ağlıyor ki katılıyor ne yapacağımı şaşırıyorum normal mi yaşayan var mı bunu
E
Esra A.
23 Ağustos 2026 15:33
Aynı durumdayız. Bebeğim 2 Eylül de 1 yaşına girecek. Son haftamız aşırı krizliydi bebeğimi tanıyamıyorum. Uykusu iyi ama uyanıkken bana asla bişey yaptırmıyor kucak istiyor. Elinden bir şey aldığımızda da kıyamet koparıyor. Ben mutfakta yemek vs yaparken sürekli ağlıyor gözyaşları sel oluyor. Yanına oturuyorum bitiyor ağlaması

Ebru G. ..
23 Ağustos 2026 15:47
Aynı durumdayız. Bebeğim 2 Eylül de 1 yaşına girecek. Son haftamız aşırı krizliydi bebeğimi tanıyamıyorum. Uykusu iyi ama uyanıkken bana asla bişey yaptırmıyor kucak istiyor. Elinden bir şey aldığımızda da kıyamet koparıyor. Ben mutfakta yemek vs yaparken sürekli ağlıyor gözyaşları sel oluyor. Yanına oturuyorum bitiyor ağlaması
M
Melahat G. S.
23 Ağustos 2026 21:00
Aynı durumdayız 9 eylülde 1 yaşına giricek ve daha dişleri yeni çıkıyor bazen geceleri 2 saatte bire çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor gündüzleri beş değiştirme kıyafet değiştirme yin eksvga gürültü elinden bişey almak istemiyor herseyi kendi yemek istiyor ama iştahsız da 1 yaş annelerinin gözü yaşlı birde kilo alımı az kilosu yerindeyse ne mutlu size

Ebru G. ..
23 Ağustos 2026 21:02
Aynı durumdayız 9 eylülde 1 yaşına giricek ve daha dişleri yeni çıkıyor bazen geceleri 2 saatte bire çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor gündüzleri beş değiştirme kıyafet değiştirme yin eksvga gürültü elinden bişey almak istemiyor herseyi kendi yemek istiyor ama iştahsız da 1 yaş annelerinin gözü yaşlı birde kilo alımı az kilosu yerindeyse ne mutlu size
M
Melahat G. S.
23 Ağustos 2026 21:03
Keşke kilosu yerinde olsa beni de üzen bu ya

Ebru G. ..
23 Ağustos 2026 21:28
Bizim dk 2775 güncel kilo 7.100 sizde durumlar ne

Ebru G. ..
23 Ağustos 2026 21:29
Bizim dk 2775 güncel kilo 7.100 sizde durumlar ne
Yükleniyor...