1 Yas Kilo Durumu
439 görüntüleme
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 08:30
Oğlum 3875 kilo ile doğdu . Suanda 1 yaşında boyu 76 kilosu 9500. Son aylarda kilo alimi cok yavasladi ne yapabilirim. Bu değerler normal mi?

Ebru G. ..
27 Temmuz 2026 08:32
Bizde bir ay var ve ne yemek yiyor nede kilo var
Ö
Özge T.
27 Temmuz 2026 10:06
Merhaba persentil cetvelinde kendi ortalamasında devam ediyorsa sorun yoktur, 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun üç katı bekleniyormuş ama benim oğlum da o kiloya gelmemişti. Hali keyfi yerindeyse yemeğini yiyorsa dertlenmeyin, sevdiği şeyleri bulmaya çalışın
I
Ilayda B.
27 Temmuz 2026 10:11
merhabalar
aynı durumda olduğum için doktora sormuştum bu konuyu. "Artık eskisine göre cok daha fazla hareket ediyor yürüyor tırmanıyor vs. hatta bacaklarındaki boğumlar yavaş yavaş terkedicek sizi" diye bi yanıt almıştım🥹. benim içim rahatlamıştı umarım sizinde öyle olur .
aynı durumda olduğum için doktora sormuştum bu konuyu. "Artık eskisine göre cok daha fazla hareket ediyor yürüyor tırmanıyor vs. hatta bacaklarındaki boğumlar yavaş yavaş terkedicek sizi" diye bi yanıt almıştım🥹. benim içim rahatlamıştı umarım sizinde öyle olur .
T
T.e
27 Temmuz 2026 10:19
merhaba bizde 14aylığız boyumuz 80cm. kilomuz 9 .uzun zamandan beridir kilo alımı çok yavaş
D
Damla K.
27 Temmuz 2026 10:59
Ben de ne yedireceğimi şaşırdım 11 aylık bazen çok güzel yiyip şaşırtıyor bazen de ne yaparsa yapayımm yediremiyorum 1.5 aydır 10 kilo da takılı kaldık
G
Gamze K.
27 Temmuz 2026 11:05
1 yas 1 ay 75 boy 9 kg :( asla kilo aldıramıyorum
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 14:57
Merhaba persentil cetvelinde kendi ortalamasında devam ediyorsa sorun yoktur, 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun üç katı bekleniyormuş ama benim oğlum da o kiloya gelmemişti. Hali keyfi yerindeyse yemeğini yiyorsa dertlenmeyin, sevdiği şeyleri bulmaya çalışın
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 15:00
1 yas 1 ay 75 boy 9 kg :( asla kilo aldıramıyorum
G
Gamze K.
27 Temmuz 2026 15:00
Biraz araştırdım instada hastalanmayancocuk diye bir sayfa buldum. Doğal bir karışım varmış ismine atom diyorlar , bir cok anne istahini acip kilo aldığıni yazmış ama ne kadar dogru bilemem. Ben kuruyemis alerjisi oldugu icin oğlumun deneyemiyorum. Belki siz arastirirsaniz isinize yarar
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 15:03
Ben de ne yedireceğimi şaşırdım 11 aylık bazen çok güzel yiyip şaşırtıyor bazen de ne yaparsa yapayımm yediremiyorum 1.5 aydır 10 kilo da takılı kaldık
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 15:04
merhabalar
Aynen durum bizde de aynı. Cokda hareketli bi bebek olduğu icin kendimi sadece böyle avutabiliyorum
I
Ilknr D.
27 Temmuz 2026 15:06
Yükleniyor...