1 yaş kilo almama

178 görüntüleme
S

Selin K. ..

3 Haziran 2025 09:30
Merhaba herkese benim çocuğum 10. Aydan beri kilo almıyor doğum kilosu 4.080 ve boyu 54 şimdi 1 yaşında 10.5 boyu 80 cm herşeyi okey ama bir türlü kilo almıyor 1 yaş doğum kilosunun 3 katı olmalı diyorlar bunun içinde doktora gitmek istemiyorum
K

Kübra Z. ..

3 Haziran 2025 09:48
Aynı sorun bizde de var. 4380 doğdu 11 aylık şuan 10 kilo. Normalde kilo artışı iyiydi ama birkaç kez enfeksiyon geçirdi diş atağı vs derken kilo vermeye de başladı. 3 katını yakalayamayacak sorun mu acaba bu durum
S

Selin K. ..

3 Haziran 2025 15:46
Bende bunu merak ediyorum herşeyi yerinde sadece kilo almıyor aşırı hareketli 10.5 aylıktı yürümeye başladı kilo da öylece durdu yemeyi çok seven bı çocuk da değil elimde tabakla geziyorum
Ç

Çağla E. ..

3 Haziran 2025 19:41
Yürümeye başlayan emekleyen çocuklar 9. Aydan sonra başka bir sağlık sorunu yok ise boy uzaması devam ediyorsa doktorum kilo almayabilir aksine zayıflayan bile oluyor demisti. Büyüme devam ediyorsa genetik bir sıkıntı yok ise herşey muhtemelen yolundadır
S

Seda G.

3 Ağustos 2025 14:31
Nasıl bir yol izlediniz hanımlar yeni 1 yasındayız yemiyor 9. Aydan beri kgsu aynı 🤦🏻‍♀️
E

Esra B. D.

3 Ağustos 2025 21:43
Eşimin yeğeni (kız bebek) yaşında 10 kiloydu şu an 20 aylık 10,5 kilo falan. Yani 7-8 ayda sadece yarım kilo aldı. Bir yaştan sonra kilo alımının durması, yavaşlaması, kilo kaybetmek falan çok ekstrem şeyler değil. Kan değerleri iyiyse boy uzaması, bilişsel becerilerin artması daha önemli detaylar, kilo doktorların da çok önemsediği bir şey değil. En azından yeni nesil doktorların.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir