1 Yaş Kilo Alımı.
113 görüntüleme
Ş
Şeyda N. O. ..
12 Mart 2026 17:55
Herkese Merhaba. Kızım yeni 1 yaşına girdi. 12 ay aşılarını vurdurmaya gittiğimde rutin kontrol olan boy ve kilosuna baktılar. Kilosu 8.550 boyu 82 cm. Hemşire bize kilosu düşük ama bişey olmaz boyuna vermiş dedi. Çevremde ki herkes de zayıf gözüktüğünü söylüyor. Ama aktif yiyen bir bebek. Yememe gibi bir durumu yok. Hareketli evet ama acaba kilo alımı nasıl olmalıydı. Anneler düşünceleriniz neler. Çok kafaya takıyorum kilo problemini. Ne yapmalıyım sizce.?
M
Melike M.
12 Mart 2026 20:06
Boyu uzun maşallah.Bence o yüzden zayıf [görünüyor.benim](görünüyor.benim) oğlum şuan 14.ayında 11.5 kilo 80 cm boyu. Sağkıklıysa ve yemesinde bi sorun yoksa bence takılma kim ne derse desin umursama.Sağlıklı olsunda gerisinin bi önemi yok de geç yani
A
Afra U.
12 Mart 2026 20:09
Benim kızımda 1 yaşında 8.3kg 76cm di. Dediğiniz gibi yediği halde kilo alımı yoktu hala daha çok kilo alan bir bebek değil. 9.5 kg 83cm güncel. Kan ve vitamin değerleriniz normalse çok takmayın. Kalori artırabilirsiniz. Yediği halde az kalori alıyor olabilir. Yemeklerine 1 tk zeytnyağı ekleyeblrsiniz mesela. Sağlıkla büyüsünler, kilosunu takmayın ❤️
Ş
Şeyda N. O. ..
12 Mart 2026 23:35
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. ♥️爐
Yükleniyor...