1 Yaş Kahvaltı
69 görüntüleme
B
Beril B.
25 Temmuz 2025 06:43
Bebeğim bir yaşında ve bizlerin yaptığı gibi kahvaltıyı ayrı ayrı şeylerle yemiyor yani çok az yedirebiliyorum öyle olunca da ben de ona karışık muhallebili yapıyorum örn peynir irmik muz ceviz vs karıştırıyorum bu yaptığım gelişim açısından sağlıksız mı acaba yani yine de alması gereken vitamini alır mı 
H
Hatice Ö.
25 Temmuz 2025 06:55
Benim ikizlerimde 1 yaşında benim de karışım yaptığım oluyor ama hafta da 1 gün yapıyorum, kuymak yapıyorum yanına labne kendim yediriyorum pankek yapıyorum ya ellerine veriyorum ya da parçalara ayırıp koyuyorum önlerine kendileri alıp yiyorlar ben arada labne veriyorum durumlarına göre ardından yaban mersini koyuyorum önlerine onlari yiyorlar, bugün menemen yaptım labne ile yedirdim, bazen kaşık dökmesi yada kek yapıyorum tamamen gün içinde ne pisirecegime göre ve onların o anki durumlarına göre değişiyor, sende karışımı azaltıp önce pankek araya labne arkasından ne yedirmek istiyorsan bu şekilde deneyebilirsin, bu şekilde ilerleyen aylarda hala karışım vermek zorunda kalabilirsin, diğer öğünlerde neler veriyorsun yiyor mu
B
Beril B.
25 Temmuz 2025 06:59
Yani genel olarak makarna veya çorba pilav tarzında oluyor ana öğünü ara mğün olarak ya yoğurt sade veya meyveli ya da sadece meyve yediriyorum bazen süt burger yapıyorum bende sizin dediğiniz tarzda yapıyorum aslında ama ağzından atıyor buna engel olamıyorum ekran vermiyorum yerken eline bir şeyler alıp oynamak istiyor
H
Hatice Ö.
25 Temmuz 2025 11:50
Ben de ekran vermiyorum yemek yedirirken ve karsiyimda verilmesine, ama eline birşeyler veriyorum bir yandan yiyor bir yandan oynuyor mesela kutulu oyuncakları veriyorsam dilimledigim parçaları onların içine koyuyorum ve ordan yiyor bende arada destekliyorum