1 Yas ile Gelen Sinir
204 görüntüleme
E
Emel
26 Mayıs 2026 10:05
Ayın 20 sinde 1 yasına girdi oglum o gunden beri bozuldu cocuk resmen her seye ciglık atıyor hicbir sey istemiyor normalde olsa o yanımda oyun oynar ben is yapardım simdi pacalarımdan ayrılmıyor aglıyor surekli atak mı bu nasıl gececek sabrım kalmadı artık ne yapsam istemiyor hep Bi bagiris cagiris yapıyor

Tay
26 Mayıs 2026 10:07
Evet binim cocukda olduydu 2yaşına gitcek fazla kalmadı desem 😉

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
26 Mayıs 2026 10:33
Bizim çocukta öyle bacım bizde bozuk olduğunu düşünüyoruz ama normal herhalde . Onlar birey olmayı öğrenirken biz insanlıktan çıktık😅
E
Esra B.
26 Mayıs 2026 11:12
Benim oğlumda yaklaşık 13 aylık ve aynı durumdayız. Özellikle evde benden başka kimse yoksa asla birşey yapamıyorum. Yapmaya çalışırsam da paçama yapışıyor ağlamaya başlıyor ve ne yaparsam susturmak mümkün olmuyor. Yarım saat ağladığı oluyor. Oyalamak konusunda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum. Herkese bolca sabır diliyorum
E
Emel
26 Mayıs 2026 11:26
Evet binim cocukda olduydu 2yaşına gitcek fazla kalmadı desem 😉

Tay
26 Mayıs 2026 12:08
Benim bunye 1 yil daha zor dayanır
E
Emel
27 Mayıs 2026 21:19
Benim oğlumda yaklaşık 13 aylık ve aynı durumdayız. Özellikle evde benden başka kimse yoksa asla birşey yapamıyorum. Yapmaya çalışırsam da paçama yapışıyor ağlamaya başlıyor ve ne yaparsam susturmak mümkün olmuyor. Yarım saat ağladığı oluyor. Oyalamak konusunda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum. Herkese bolca sabır diliyorum
Yükleniyor...