1 Yaş Gece Horlaması

57 görüntüleme
R

Rabia Ç.

18 Mart 2026 00:02
Bebeğim 1 yaşında gece uykusunda horluyor normal mi ?

Rahat nefes alamıyor burun temizliği yapıyoruz ama işe yaramıyor. Hangi doktora gitmeliyim
S

Serpil ..

18 Mart 2026 01:24
2 yaş, aynı durum bızde de var temızlıyorum ama yıne tıkslı kuru 1,haftadır acılmıyo ödem oldu temızledıkcede
Meltem G. Y.

Meltem G. Y.

18 Mart 2026 01:28
Merhaba bizde de aynı sıkıntı var 10 aylık serum fizyolojik ve burun spreyi ile her uykuya geçiş öncesi temizliyoruz ama gece hep burnu tıkalı oluyor oda sıcaklığı nemi normal herşey , petek kapalı zaten hava temizleyici bile aldım fayda etmiyor genizleri tıkalı yapıcam bilmiyorum nefes alamadığı için sürekli uyanıyor
B

Betül M.

20 Mart 2026 02:27
Meltem Gülen Yılmaz
Merhaba bizde de aynı sıkıntı var 10 aylık serum fizyolojik ve burun spreyi ile her uykuya geçiş öncesi temizliyoruz ama gece hep burnu tıkalı oluyor oda sıcaklığı nemi normal herşey , petek kapalı zaten hava temizleyici bile aldım fayda etmiyor genizleri tıkalı yapıcam bilmiyorum nefes alamadığı için sürekli uyanıyor
Bizde de aynı bu durum var bende hava temizleyici ve nemlendirici aldım ama pek faydalı olmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir