1 Yaş Gece Gaz Sorunu
67 görüntüleme
M
Melike M.
5 Ocak 2026 19:48
Merhaba,Bebeğim tam 1 yaşında gündüzleri gazını sorunsuz çıkarıyor ama geceleri gazını çıkaramayıp sürekli uyanıyor.Çıkarınca rahatlayıp uyuyor.Bu sorunu yaşayan var mı?
Z
Zerife A.
5 Ocak 2026 20:15
evet aynisini benim oglanda yaşıyor 13 aylik erkek bebek gunduzleri sorun yk ama geceri aglayarak uyaniyir taki cikarip uyuyana kadar
M
Melike M.
5 Ocak 2026 20:17
Benimkide erkek.Kolik bi bebekti zaten bu zamana kadar bir sürü gaz damlası bir sürü probiyotik kullandık.Halaa kullanmaya gerek var mı bilmiyorum.Kocaman oldu artık kendi çıkarabilmeli gazını bence yaaa ama çıkaramıyor ne yapacagımı bilmiyorum @Zerife Alpaslan
Ö
Özge A.
5 Ocak 2026 20:31
8 aylık erkek aynı dertteyiz gaz sorunumuz bitmiyor yapana kadarcıglık kıyamet
M
Melike M.
5 Ocak 2026 20:33
Geçen ay doktorumuza gittik şase şeklinde probiyotik verdi kullandık bi sorun yoktu ama kaç yaşına kadar böyle sürekli probiyotik kullanacagız ki anlamıyorum.Ne zaman normale dönecek bu bağırsakları @Özge Alper
Z
Zerife A.
13 Ocak 2026 19:13
bnde bilmiyirum ama bn probiyotik damla kulanmayi biraktim yogurt yediriyorum gun de 3 kasik oyle oyle hafifledi sanki bide katigida vrdigim icin bol bol su ve mandalina veriyorum oyle
M
Melike M.
13 Ocak 2026 19:19
@Zerife Alpaslan Mandalina gaz yapar diye biliyorum.Benim bebeğim her gün mutlakaa 5-6 kaşıktan aşagı yoğurt yemez ve 300 ml den az su içmez aslaa.Ama gaz sorunumuz hala bitmedi.Perşembe günü çocuk gastroentrolojide randevumuz var çocuk doktorumuz yönlendirdi bakalım bende çok merak ediyorum sonucu