1 Yaş Ergenliği mi?

115 görüntüleme
M

Merve

21 Mart 2026 20:03
Kızım tam 1 yaşında yeni girdi. Üç dört gündür iştahı hiç yok hiçbir şey yemiyor sevdiği şeyleri iteliyor bir kaç gün ateşlendi hastalıktandır diye düşünüyordum fakat yok huy değişti resmen böyle birden dönüş yaşayan anneler var mı ya ne yapacağımı şaşırdım mama da içmiyor hiçbir şey yok alt dişi çıkmıştı üstler yeni patladı inanılmaz kaşıntısı var acaba yeni dişler mi geliyor ne oluyor anlayamadım da ya diğer dişlerinde hiç böyle bir şey yaşamamıştık
E

Emine N.

21 Mart 2026 21:33
Benim ki de aynı 1 yaşına gireli 1 ay oldu yaşına girdiğinden beri hiçbir şeyi almıyor ağzına tadım yaotığımız aylarda daha çok ek gıda tüketiyordu böyle değildi şimdi bir çıkmazdayım ben de

M. K.

22 Mart 2026 23:40
Emi̇ne Nur
Benim ki de aynı 1 yaşına gireli 1 ay oldu yaşına girdiğinden beri hiçbir şeyi almıyor ağzına tadım yaotığımız aylarda daha çok ek gıda tüketiyordu böyle değildi şimdi bir çıkmazdayım ben de
Bız de 14 ayın ıcındeyız aynı zaten 9 aylıkken tadım sevıyesınde sadece yogurt yedı bı cesıt cesıt yıyecek de kabul etmedık malesef .Katı gıdayı asamıyorum psıkolojım bozuldu artık
Di̇lan Ö.

Dilan Ö.

24 Mart 2026 00:43
Benimde kzım bir yaşına aynı durumu yaşıyorum mükemmel bir iştahı vardı hepsi aniden değişti huyu iştahı sakinliği tam tersi oldu asla durmaz mızmız ve anne bağımlığı kucaktan asla inmek istemiyor
M

Merve

24 Mart 2026 10:44
Di̇lan Özkaya
Benimde kzım bir yaşına aynı durumu yaşıyorum mükemmel bir iştahı vardı hepsi aniden değişti huyu iştahı sakinliği tam tersi oldu asla durmaz mızmız ve anne bağımlığı kucaktan asla inmek istemiyor
Dilan hanım selamlar bizde şuan aynıyız sevdiği şeyleri yemiyor istemiyor mama bile içmiyor artık çok güzel yer içerdi asla kabul etmiyor kusura bakmayın eskiden wc gidemediğimi sanırdım yanılmışım asıl şuan gidemiyorum bağlılıktan napacağımı şaşırdım bende
Di̇lan Ö.

Dilan Ö.

24 Mart 2026 10:47
Çok normal benim kızım da 14. ayına girdi bir yaşına girdikten sonra tamamen iştah gitti hepsi dişlerden dolayıymış doktora bile götürdüm hiçbir şey yok dedi 1.02 hafta sonra atak dönemi geçtikten sonra kendine geliyorlar iştahları da düzeliyor
Di̇lan Ö.

Dilan Ö.

24 Mart 2026 10:48
Merve
Dilan hanım selamlar bizde şuan aynıyız sevdiği şeyleri yemiyor istemiyor mama bile içmiyor artık çok güzel yer içerdi asla kabul etmiyor kusura bakmayın eskiden wc gidemediğimi sanırdım yanılmışım asıl şuan gidemiyorum bağlılıktan napacağımı şaşırdım bende
Merve hanım biz de aynı durumdayız kesinlikle babaya bile yaklaşmıyor sürekli kucak bağlılığı başladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir