1 Yaş Emerek Uykuya Geçme :(

92 görüntüleme
E

Elo

22 Temmuz 2025 20:21
Merhaba oğlum 13 aylık emerek uykuya geçiyor ve saat başı emmek istiyor suyu kesinlikle kabul etmiyor hatta su verdiğimi anladığında ağlama krizlerine giriyor sakinleşmesi güç oluyor bu Durumu nasıl aşarız canım anneler…
H

Hatice Ö.

22 Temmuz 2025 20:25
Uyku eğitimi vermelisiniz
D

Derya Ö.

22 Temmuz 2025 20:30
Aynı durumları yaşıyoruz maalesef deliksiz 2 saat bile uyumuyor ☹️
Esra E. .

Esra E. ..

Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı

22 Temmuz 2025 20:44
Merhabalar, bu dönemlerde çok sık karşılaşılan bir durum yaşadığınız. Bebeklerimiz aç olmadıkları halde güvende hissetmek için bu davranışı benimseyebiliyorlar. “Annem burada mı acaba” diye kontrol ettiklerini düşünebilirsiniz. Ama aynı zamanda çok zor olan bu durumu bir yaşayan bilir :) Benim de kızım bu şekilde emerek uykuya geçiyordu ve bir süre sonra bu uyanma süreleri 15 dakikada 1’e kadar düştü. Haliyle ne o ne de ben uykumuzu alamıyorduk sabahları ruh gibi uyanıyordum onunla ilgilenmeye enerjim bile olmuyordu. Bir şeyler yapmak zorunda hissettim ağlatarak verilen uyku eğitimlerine de çok uzaktım. Bir sürü videolar izledim yazılar okudum. Sonrasında karar verdim. Emzirdikten sonra ayık olarak yatağına koydum ağlayınca aldım sarıldım kokladım tekrar yatağıma koydum bunu belki 40 kez yaptım ilk sefer uyuması 1 saati buldu diyebilirim. Sonrasında her seferinde aynısını yapmaya devam ettim. Tam alıştı dediğim zaman bazen yine istediği oldu ama hiç ilki kadar uzun sürmedi. Bunu yaptıktan sonra hem gündüz hem gece uykuları uzadı. Yine gece 3-4 saatte 1 uyanır. Her çocuğun farklı olduğunu unutmamak gerek. Bazı çocuklar emerek uyusalar bile sabaha kadar uyuyorlar. Bizim sınandığımız yer uyku kısmı oldu sanırım :) Yani kısacası 3-4 gün sabredip emzirmeden uyutmaya çalışırsanız alıştırabilirsiniz. Ama sabır ve kararlılık anahtar kelimeler burada 🤗
İ

İlke Ö. S.

25 Temmuz 2025 20:22
Uyku danışmanlığı yapıyorum yardımcı olabilirim @uykununilkesi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir