1 Yaş Ek Gıda Yemiyor
96 görüntüleme

Nur M. ..
12 Mart 2026 12:45
Bebeğime 5 buçuk aylıkken başladım bi şeyleri denemeye fakat her zaman hüsranla sonlandı sonra biraz biraz yemeğe başlamıştı şimdi yine aynı 2 kaşık anca yiyor pütürlü şeyleri asla yemiyor pankek omlet gibi şeyleri ağzında ufaltıyor geri çıkarıyor bazen pütürsüz Blend ettiğim şeyleri bile çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum :( sadece anne sütü alıyor 1 aydır hiç kilo almamış çok hareketli
Ö
Özge T.
12 Mart 2026 13:15
Allah kolaylıklar versin.. Hep birlikte sofraya oturduğunuzda teşvik olmuyor mu, ben yalnızsam da onunla beraber yiyordum bişey çiğnediğimi görsün diye

Nur M. ..
12 Mart 2026 13:16
Allah kolaylıklar versin.. Hep birlikte sofraya oturduğunuzda teşvik olmuyor mu, ben yalnızsam da onunla beraber yiyordum bişey çiğnediğimi görsün diye
N
Naz T.
12 Mart 2026 13:50
Benim bebegim de 13 aylık 1 yaşına gelince hic birsey yemedi kilo vermiş daha doktoru vultimix yazdi butun vitaminler var icerisinde şükür suan zorlamadan ağzını açıyor sizde bir doktorunuza danışın benim bebeğimin b12 vitamini biraz düşükmus

Nur M. ..
12 Mart 2026 13:51
Benim bebegim de 13 aylık 1 yaşına gelince hic birsey yemedi kilo vermiş daha doktoru vultimix yazdi butun vitaminler var icerisinde şükür suan zorlamadan ağzını açıyor sizde bir doktorunuza danışın benim bebeğimin b12 vitamini biraz düşükmus
N
Naz T.
12 Mart 2026 14:35
Özel bi ilaç mı yoksa reçeteli mi acaba
Yükleniyor...