1 Yaş Ek Gıda Reddi ve Zayıflık

102 görüntüleme
S

Seçil B.

10 Ocak 2026 22:06
Kızım 1 yaşında37+2 de 2425gr doğru. İlk aylar hızlı kilo aldı ama Şuan 8 kg 72 cm ve baş çevresi de 43.5 cm. 6-7 aylık bebek gibi duruyor. Asla ek gıda yemiyor su içmiyor sadece emiyor. Demir eksikliği var. İlaçları da içiremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum. Sebebi ne olabilir
Y

Yagmur E. ..

10 Ocak 2026 22:29
37+2 dogdugu icin duzletilmis yas olarak durumu normal olabilir mi ? Demir icmesi gerekiyor o isthsizlikda yapar cesitcesit takviye var doktorunuzun orerisiyle deneyerek ictigini bulmaniz lazim demirçok onemli su cok oneli degil sizi wmdiginicin su aliyor vucudu hala o konuda iciniz rahat olsun.
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

10 Ocak 2026 22:30
Sebebi net bir şekilde demir eksikliği olabilir demir eksikliği istaksizlik ve gelişimde busekilde problemler yapabilir doktorunuza danışın ve demiri yerine bir şekilde koymaya çalışın
S

Seçil B.

11 Ocak 2026 00:17
Microfer, sidefer,Bestiron plus denedik asla ağzını açmıyor. Peki Farklı formları var mıdır tedavi için
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

11 Ocak 2026 00:47
Merhaba; demir eksikliği olan bir bebekte iştahsızlığa başka türlü çözüm bulamazsınız. O çıkardıkça demiri tekrar vermelisiniz. Ek gıda reddine dair yazımda detayları mevcut, bu süreçte yönlendirici olacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir