1 Yaş Ek Gıda Reddi

137 görüntüleme
M

MT

8 Haziran 2026 09:04
Bu zamana kadar özellikle kahvaltı öğününü yapan oğlum 3 haftadır ağzından yemekleri çıkartmaya başladı mama sandalyesinde asla oturup yemiyor peşinden gezerek zar zor yediriyorum bu durum geçici mi artık sabrım kalmadı gerçekten
T

Tuğbada

8 Haziran 2026 10:16
15 aylık olacak bizde de hala öyle
M

MT

8 Haziran 2026 10:22
Tuğbada
15 aylık olacak bizde de hala öyle
Valla peşinde gezerek yiyor anca onda da heer yer yemek evde😅
T

Tuğbada

8 Haziran 2026 10:23
Sormayın vallahi bizimde öyle yeterki yesin diye girmediğimiz şekil kalmadı 😅
A

Aleyna K.

8 Haziran 2026 10:28
Benim kızımda öyle dönem dönem yemek istemiyor diş çıkarcağı zaman genelde iştahsız oluyor ama sonrasında geçiyor biraz aç bırakın mutlaka yer😂
M

MT

8 Haziran 2026 10:28
Aleyna Kurutaş
Benim kızımda öyle dönem dönem yemek istemiyor diş çıkarcağı zaman genelde iştahsız oluyor ama sonrasında geçiyor biraz aç bırakın mutlaka yer😂
Bugün sabah artık saldım zaten yemiyosan yeme dedim 😂😂
A

Aleyna K.

8 Haziran 2026 10:29
Bizi ellerinde oynatıyolar birde uykusu tam almayıncada yemek istemiyolar 😂
M

MT

8 Haziran 2026 10:31
Aleyna Kurutaş
Bizi ellerinde oynatıyolar birde uykusu tam almayıncada yemek istemiyolar 😂
Ya bizimkisi baya bi memeye düşkünleşti ondan da olabilir gece emiyor sabahta emiyor hatta 1 saat bekleyip öyle hazırlıyorum sabah ama yok genede aynı bakalım ne zaman geçecek 🤣
A

Aleyna K.

8 Haziran 2026 10:46
Aynı durumdayız 15 aylık hala meme meme diye geziyor çok emdiği zaman yemiyor evet bende açıkmıştır diye bekliyorum 1 saat sonra verdiğimde yemiyordu bende sabah meme çok vermiyorum ya da az kahvaltı sonrasında emziriyorum artık
M

MT

8 Haziran 2026 10:47
Aleyna Kurutaş
Aynı durumdayız 15 aylık hala meme meme diye geziyor çok emdiği zaman yemiyor evet bende açıkmıştır diye bekliyorum 1 saat sonra verdiğimde yemiyordu bende sabah meme çok vermiyorum ya da az kahvaltı sonrasında emziriyorum artık
Bende artık sabahları emzirmeyeceğim belki açılır iştahı🙃
A

Aleyna K.

8 Haziran 2026 10:47
İnşallah😄
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir