1 Yaş Ek Gıda Reddi
153 görüntüleme
G
Gamze S.
6 Haziran 2026 13:38
Kızım 10 gün sonra yaşına girecek ek gııda reddi yaşıyoruz emziriyorum ama artık hiç gücüm kalmadı kremde kullansam çok sık emdiği için hep yara içinde geceleri saat başı uyanıyor feryat figan bi şekilde allah aşkına ben ne yapabilirim ya mama vermeyi denedim bi çok kez ama kabul etmiyo
G
Gamze S.
6 Haziran 2026 13:39
Artık göğüs ağrısından duramıyorum hem ona üzülüyorum hemde kendime

Ebru K.
6 Haziran 2026 14:00
Hiç sevdiği meyve çorba falan yokmu oyun oynayarak yedirmeye sevdirmeye çalışsanız olmiyormu

Özge E.
6 Haziran 2026 14:13
Meme ucu yaraları için gümüş kapak önerebilirim bu dönemde çok faydasını görüyorum. Benim oğlum da aynı şekilde maalesef gece boyu memede olduğu için sabahları aç olmuyor . Ek gıda olarak çok koyu terbiyeli çorbalara ağırlık verdim en azından bir şeyler yesin diye🫠
G
Gamze S.
7 Haziran 2026 03:31
Ebru hanım sevdiği bi tarhana çorbası var onu da her gün içmiyor takdir edersiniz ki allah yardımcım olsun yaklaşık 40 dakika önce kalktı emdi şuan hala sallıyorum ama artık o kadar çok canım acıyor ki stresten sütüm de yeteri kadar yok maalesef hep dua ediyorum inşallah bu onu 3 saat götürür diye çünkü saat başı uyanıyor
G
Gamze S.
7 Haziran 2026 03:33
Meme ucu yaraları için gümüş kapak önerebilirim bu dönemde çok faydasını görüyorum. Benim oğlum da aynı şekilde maalesef gece boyu memede olduğu için sabahları aç olmuyor . Ek gıda olarak çok koyu terbiyeli çorbalara ağırlık verdim en azından bir şeyler yesin diye🫠
Yükleniyor...