1 Yaş Ek Gıda Reddi

296 görüntüleme
H

Hurişş

2 Mart 2026 18:02
Kızım 1 yaşına girdiğinden beri önüne kendi yemesi için ek gıda koyuyorum ama önündeki her şeyi yere fırlatıyor ben beslemeye çalışıyorum bu sefer de benim verdiklerimi ağzından çıkarıp eliyle sıkıp yine yere atıyor bunlara çorbalar dahil. Eskiden sevdiği şeyleri şimdi yemiyor. Artık tükendim bu durum ne zaman son bulacak saatlerce aç geziyor yine yemiyor bu yere atma olayı ağızdan çıkarıp yememe huyu insanı tüketiyor
S

Sosyal A.

2 Mart 2026 20:00
Yalnız değilmişim şükür. 20 şubatta benim de oğlum 1 yaşına girdi. En sevdiği şeylerin bile bi iki tadına bakıp geri çıkarıyor, yemiyor çıldırttı beni kaç gündür
H

Hurişş

2 Mart 2026 22:46
Benim kızımda aynı şekilde inşallah bu durum aylarca sürmez çünkü kafayı yemek üzereyim
B

Burçin E.

3 Mart 2026 14:11
Kızım bu hafta 13 aylık olacak aynı durumdayız. İnş diştir :(
H

Hurişş

3 Mart 2026 18:21
İnşallah, Allah tüm annelere güç kuvvet versin yemeyen bebe çok zor
S

Sinem S.

5 Mart 2026 00:29
14 aylık zaten sadece pilav yiyordu artık onuda tükürüyor aç olduğu belli yemek istiyor sonra tükürüyor yere fırlatıyor ben acaba çocuk yutamıyor mu diye doktora götürecektim her şeyi tükürüyor
S

Sinem S.

5 Mart 2026 00:30
Sadece Kavonoz mama alıyorum onu yiyor zor bela her gün 1 tane
D

Dilek S.

5 Mart 2026 00:48
Geçici bir dönem ama bu dönemde sırf yemiyor diye püre kıvamında vermeyin zamanla geçiyor dışarda yedirmeyi deneyebilirsiniz.Camdan dışarı bakıp etraftakileri abartı bir şekilde anlatarak yada kitabı aynı şekilde anlatarak yedirebilirsiniz.Ben o şekilde aşmıştım.Şuan 19 aylık dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz ama asla zorlamıyorum acıkınca kendisi istiyor.
E

Emine K.

6 Mart 2026 06:17
Benim ikizlerim var biri yiyor biri yemiyor çok zorlanıyorum ağlıyorum çok sinir bozucu sabah kahvaltı yaparsa azıcık öğlen yemiyor arada küçük bir şey yerde gece yemiyor 10ayliktan berri 8 kilo 14 aylık olduk 8400 civarında doğum kilosu 2kilo zaten zayıf bir bebekti hala zayif
H

Hurişş

8 Mart 2026 23:10

Emine Küçük

Benim ikizlerim var biri yiyor biri yemiyor çok zorlanıyorum ağlıyorum çok sinir bozucu sabah kahvaltı yaparsa azıcık öğlen yemiyor arada küçük bir şey yerde gece yemiyor 10ayliktan berri 8 kilo 14 aylık olduk 8400 civarında doğum kilosu 2kilo zaten zayıf bir bebekti hala zayif

Ben artık zorlamıyorum öğlende bi çorba içirdim aradan 6 saat geçti akşam yemeğini öyle yedi acıkırsa yer modundayım artık
H

Hurişş

8 Mart 2026 23:11

Dilek S

Geçici bir dönem ama bu dönemde sırf yemiyor diye püre kıvamında vermeyin zamanla geçiyor dışarda yedirmeyi deneyebilirsiniz.Camdan dışarı bakıp etraftakileri abartı bir şekilde anlatarak yada kitabı aynı şekilde anlatarak yedirebilirsiniz.Ben o şekilde aşmıştım.Şuan 19 aylık dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz ama asla zorlamıyorum acıkınca kendisi istiyor.

Püreye karşıyım ben çünkü ona alışırsa öyle devam eder bende kartlarla oynatarak yedirmeye çalışıyorum zaten istemiyorsa kartlar bile işe yaramıyor malesef
H

Hurişş

8 Mart 2026 23:12

Sinem San

14 aylık zaten sadece pilav yiyordu artık onuda tükürüyor aç olduğu belli yemek istiyor sonra tükürüyor yere fırlatıyor ben acaba çocuk yutamıyor mu diye doktora götürecektim her şeyi tükürüyor

Benim kızımda da o oluyor zaman zaman hele bir ara olmuştu corbayı bile tükürüyordu çok üzülüyordum
H

Hurişş

8 Mart 2026 23:12

Sinem San

Sadece Kavonoz mama alıyorum onu yiyor zor bela her gün 1 tane

Allah yardımcımız olsun
B

Burçin E.

9 Mart 2026 21:36
İnşallah geçicidir kızlar. Güzel güzel yiyordu inşallah diştir demek istiyorum. Çok zor yemeyen bebek :(
H

Hurişş

10 Mart 2026 21:46

Burçin Eraslan

İnşallah geçicidir kızlar. Güzel güzel yiyordu inşallah diştir demek istiyorum. Çok zor yemeyen bebek :(

Gerçekten zor bende diş ve atak diyorum artık
E

Emine K.

13 Mart 2026 13:23
Yoruluyorum ikiz ya sürekli kiyasliyorlar biri ne bakmışım birine bakmamisim öyle diyorlar
E

Emine K.

13 Mart 2026 13:24
Büyüdükçe düzelir diyorum daha bir adım ilerleyemedim
E

Emine K.

13 Mart 2026 13:25
Birde B12 kullanan var mı hangi markayı kullaniyorsunuz
Y

Yasemin

14 Mart 2026 10:54
Biz geçen hafta başladık ocean aldık
Bengül A.

Bengül A.

14 Nisan 2026 09:11
Bemde aynı dertteyim kahvaltı yaptıramıyorum önce çok güzel yiyordu 2 aydır tükendim. Me yapacağımı şaşırdım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir