🎂1 Yaş Doğum Günü🎂
843 görüntüleme

Ebru K. ..
6 Haziran 2026 23:54
Kızım haziranın 24 de 1 yaş diyeçek fakat nasıl bir organizasyon yapaçağımı bilmiyorum fikir verirseniz çok iyi olur gerçekten 珞

Fatma A. U.
6 Haziran 2026 23:55
Benim kızım da 22 Haziran'da bir yaşına girecek hiçbişey yapmayı düşünmüyorum

Tay
7 Haziran 2026 00:12
Benim oğlanda 25 de güzel bi pasta sevdikleriniz

Ebru K. ..
7 Haziran 2026 00:17
Benim oğlanda 25 de güzel bi pasta sevdikleriniz

Ebru K. ..
7 Haziran 2026 00:17
Benim kızım da 22 Haziran'da bir yaşına girecek hiçbişey yapmayı düşünmüyorum
O
Ozlem
7 Haziran 2026 00:26
Ben duvar örtüsü almıştım iyi ki doğdun yazılı isimli oluyor. Kenarlarından üstünden yapay çiçekleri aralıklı olarak misina ipinden geçirerek tavandan bantladım duvar örtüsünün çevresine.

Tay
7 Haziran 2026 00:30
Sevdiklerimiz olaçak tabiki ama daha şiirin tatlı birşey olmasıno ister bu arara 1 gün var aralarıda şimdiden doğum günü kutlu olsun
H
Hatice K.
7 Haziran 2026 06:35
Ben balonların ucuna kurdele gibi ipler vs bağladım üstlerine bant yapıştırıp tavana sabitledim duvarlara isimli örtü sonra yuvarlak masanın üstüne beyaz masa örtüsü üstüne pastayı koydum ve yaş fiğürlü kutular be balonlar koydum gayet tatlı göründü

Damla B.
7 Haziran 2026 07:41
Biz kahvaltı organizasyonu ayarladık bir mekanda. Kahvaltı ve pasta kesimi olacak. Biraz tuzluya çıktı tabi bize ama ilk yaş doğum gününü (ve benim anneliğimin 1. Yılını ) böyle biraz büyük kutlamak istedik. Sonraki senelerde evde kek börek sevdiklerimiz yeterli
S
Sümeyra
7 Haziran 2026 07:44
ChatGPT çok güzel konsept hazırlıyor

Gamze Ş. K.
16 Haziran 2026 21:23
Merhaba, ben duvar örtüsü alıp mavi gri ve beyaz renkte balonlar aldım onları misina ipi ile tavana asıp havada gibi durmasını saplayacağım küçük bir pufum var üzerine pasta koyup küçük bir çocuk sandalyem var ona oturtacağım 1 yazılı balon aldım Kraft kaplama kağıtları kutuları kaplayıp üzerine beyaz kurdele ile hediye paketi görüntüsü vereceğim one yazan bir şapka aldım tam bir pinterest görüntüsü gibi olacak ❤

Gamze Ş. K.
16 Haziran 2026 21:26
Balonların ucuna gri rayfa ile bağlayıp kıvıracağım yiyecek olarak gelen misafirlerimin her biri bi şeyler hazırlayıp getircek bende ekstra dan salata vs yapacağım

Ebru K. ..
16 Haziran 2026 21:56
Balonların ucuna gri rayfa ile bağlayıp kıvıracağım yiyecek olarak gelen misafirlerimin her biri bi şeyler hazırlayıp getircek bende ekstra dan salata vs yapacağım

Ebru K. ..
16 Haziran 2026 21:57
Merhaba, ben duvar örtüsü alıp mavi gri ve beyaz renkte balonlar aldım onları misina ipi ile tavana asıp havada gibi durmasını saplayacağım küçük bir pufum var üzerine pasta koyup küçük bir çocuk sandalyem var ona oturtacağım 1 yazılı balon aldım Kraft kaplama kağıtları kutuları kaplayıp üzerine beyaz kurdele ile hediye paketi görüntüsü vereceğim one yazan bir şapka aldım tam bir pinterest görüntüsü gibi olacak ❤
Yükleniyor...