1 Yaş Desteksiz Yürüme
79 görüntüleme
E
Esra G.
31 Mayıs 2026 11:32
Merhaba kızım bir yaşında yaklaşık iki aydır sıralama, destekli yürüme yapıyor. Elini bıraktığım anda ağlamaya başlıyor, kendi başına kalkma da yok biz kaldırıp koyuyoruz koltuğa, emekleme hiç olmadı hep geri geri gidiyor, ve koltuk kenarında sıralama yaparken de sürekli arkasında bekliyorum çünkü kendini bir anda boşuna bırakıveriyor hem de düz bir şekilde popo üstü falan da değil bu çok yorucu olmaya başladı sürekli arkasındayım çünkü. Yürüme arkadaşı kullanıyoruz onda da sürekli arkasında ben ilerliyorum ani bir şekilde atabiliyor çünkü kendisini. Cesaretlendirmek için her şeyi yaptık ama bir türlü o cesareti kazanamıyor desteksiz şeklinde 4 5 adım atabildi şu ana kadar, denge problemi var yürürken de. Yürüteç kullanmadım kullanmam mı gerekiyor şu durumda bilmiyorum

Mihriban Y. ..
31 Mayıs 2026 12:09
13 aylık erkek bebek 8 aylık sıralamaya başladı desteğe hiç iktiyacı yok ama hazır hissetmiyor tek parmağımızı tutarak yürüyor. Kendini hazır hissedince yürür.
G
Gülcan Ş.
31 Mayıs 2026 12:49
Bence yürüteç kullanmayın illaki yürüyecek siz bir süre daha destek olun çünkü korkuyorlar benim kızım 1 yaşına girecek henüz tam anlamıyla emeklemiyor bile yürüteç kullandım ellerinden tutup adım atırmaya çalışıyorum ayağının üzerine basamz oldu yürüteç kullanmaktan olduğunu düşünüyorum
Yükleniyor...