1 Yaş Denize Nasıl Girdirmeliyim
137 görüntüleme

Feyza Ö.
18 Temmuz 2026 16:07
Bebeğim bir yaşında, tatile çıkmayı düşünüyoruz, ilk defa denize girdireceğim, UV korumalı mayo almalı mıyım, yoksa sadece güneş kremi sürüp mayo bezle girdirsem olur mu, güneş cildini yakar mı bu şekilde girdirsem, Osman hoca UV korumalı mayolarI önermişti ama bilemedim alsam mı, sizler denize nasıl girdirmeyi düşünüyorsunuz ya da girdirdiniz?
Ö
Özge Ü.
18 Temmuz 2026 16:12
Merhaba ben de bebeğimi ilk 1 yaşındayken sokmuştum denize. Bizim doktorumuz kesinlikle uv korumalı mayo ile sokmamızı söylemişti. Ciltleri çok hassas kaldı ki öğlen sıcağında güneşin altında güneş kremiyle bile yanarlar bence de. Biz aldık kullandık 1 yaşındayken mayoyu 2 yaş için almıştık hem 1 yaşında kullandık bu sene için de kullanıyoruz hem uzun kollu üst hem şort hem de şapkasını almıştım uv korumalı. Hatta şapkasını günlük hayatta bile kullanıyoruz parka giderken. sadece yüzüne ve açıkta kalan bacaklarına ve ellerine sürüyorum güneş kremini. Direkt tulum olarak satılanlar da var
C
Cerennn
18 Temmuz 2026 16:13
Tatil bölgesinde yasıyoruz ve oğlum için uygun Uv korumalı mayo kullanıyoruz. Denize girmeden önce güneş kremini sürüp sonra mayosunu ve havuz bezını takıyorum ve ıcın rahat edıyor. Bence güneşten gerçekten koruyor şapkasıyla birlikte. Çocuklar suyla oynamayı çok sevıyor ne kadar semsıye falan kullansakta o kadar gölgede durmuyorlar bu yüzden en iyisi uygun mayoları kullanmak.

Feyza Ö.
18 Temmuz 2026 16:40
ikilemde kalmıştım ama mayo kesin alacağım ,
Yükleniyor...