1 Yaş Bebek Kahvaltı

183 görüntüleme
B

Beril B.

1 Temmuz 2025 08:48
Bebeğim bir yaşında ve kahvaltısında genellikle benim yaptığım kahvaltının yanında pankek muhallebili ya da sadece domates salatalık peynir koyuyorum ama o genelde kahvaltı tabağında gördüğü domates de sadece domatesi zeytinse sadece zeytini yemek istiyor yumurtayı altıyla dokuz aylık sürecinde haşlanmış şekilde yedi şu an bir yaşında ve haşlanmış bir şekilde yemek istemiyorsadece pankek ya da omlet şeklinde yemek istiyor bu normal mi yani bir kahvaltı kültürü bir kahvaltı düzene oturur mu tek tip yedığı için ben de doysun aç kalmasın diye muhallebili yediriyorum kendi hazırladığım
İ

İpek Ç.

16 Temmuz 2025 06:44
Merhaba benim kızımda 1 yaşında kahvaltı da sadece kuymak yada tarhanalı kuymak yiyor. Başka bişey yediremiyorum. Pankek omlet yemiyor aynı dert
S

Selin D. Ç.

16 Temmuz 2025 19:12
Benim oğlum 1 yaşında kahvaltıda muz haşlanmış yumurta tahin ceviz karıştırıp verince yiyor başka türlü yemiyor. Labne ve yoğurtla birlikte veriyorum
D

Defne Y.

16 Temmuz 2025 22:27
Benim kızım 22 aylık hala cici bebe bisküvisi, tahıllı falan ek gıda seyleriyle kahvalti yapıyor ya yoğurdun içine koyuyorum ya da çocuk sütünün içine normalde domates salatalık haşlanmış yumurta falan yiyor sabah hiç birini yemiyor ne yaptıysam hiç sevdiremedim haşlanmış yumurta için yumurtayı içine koyup figür çıkartan şeylerden aldım yüzüne bile bakmıyor hiç birşeyin
B

Beril B.

17 Temmuz 2025 07:35
Evet hep aynı tarz beslemek de istemiyorum bir kahvaltılık kültürü olsun istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum her gün ben de bu tarz şeyler hazırlıyorum ve üzülüyorum sürekli aynı tarz besledigim için
G

Gül H. S. ..

17 Temmuz 2025 10:47
Benim bebeğim de 12 aylık ve asla kahvaltı yaptıramıyorum, öğle ve aksam yemeklerini iyi kötü yiyor ama kahvaltıda ne yaparsam yapayım yemiyor, hele mama püre tarzı ezilmiş şeyleri ağzına bile sürmüyor, pankek veya omlet olursa 1-2 ısırık alıyor, sadece ekmek ve simit yiyor, çözüm bulan varsa duacısı olurum :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir