1 Yaş Bebek Günde Kaç Öğün Ek Gıda Almalı

41 görüntüleme
M

Mervenur Ç. ..

12 Ocak 2026 21:31
1 yaş bebeğim var kilo alımı güzel gidiyorgünde 3 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ara öğün ve akşam yemeği günde 3 kez de 300cc mama içiyor arada eline meyve salatalık flnda veriyorum ama yeterli mi acaba ek gıda sayımız? :)
İlsu O. K.

İlsu O. K.

12 Ocak 2026 21:39
Mervenur Hanım Merhaba; aslında çocuk doktorunuzla görüşürseniz bebeğinizin takibini yapıp size bir beslenme rutini planlayabilir. Ortalama günlük öğün sayısı ve formül ölçüsü gibi.. Yanlış anlamayın her bebeğin beslenmesi kendine özeldir. Oğlum 10 aylık bizim ayımızdaki bebekler 3 ana 1 ara öğün alıyor formüle ek fakat biz 2 ana 1 ara günde 4 sefer 180 cc mama veriyoruz ☺ 10 aylık bir bebeğin ölçüsü 210 mesela bunu bu şekilde belirtmemim sebebi aslında bebeğinizin beslenme şeklini en iyi doktorunuz planlar diye yanlış anlamayın. Bebeğinizin doyduğunu görüyorsanız demek ki yeterli geliyor🌸🫂
M

Mervenur Ç. ..

12 Ocak 2026 21:42
Teşekkürederim:)
H

Hira N.

12 Ocak 2026 23:51
Bazen 3 ana 2 ara veriyorum bazen sadece 3 ana bazen 2 ana 1 ara. Ve 3 kere de uyku öncesi emzirme. Yani her günüm değişiyor benim verdiğim yemeklerin doyuruculuguna bağlı olarak. Kilo alımı da iyi. Bence şartlamayim kendinizi verdiğiniz şeylere göre şekil aldırın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir