1 Yaş Bebek Düşmesi
45 görüntüleme
E
Elif H.
18 Ocak 2026 14:15
Bebeğim 1 yaşında olmak üzere bugün beşiğine koydum altını temizledikten sonra ellerimi yıkamaya gittim ebeveyn banyosunda hemen beşikle karşılıklı derken beşiğin içinde kalın yastık unutmuşum ona basıp sarktı sanırım o şekilde düşmüş ben gördüğümde yatar vaziyetteydi ağladı baya Sonra sakinleşti tedbir amaçlı doktora götürdük tomografi istedi ilk etapta herhangi olumsuz bir belirti olmadığı için çektirmek iştemedim doktor muayene etti en ufak şikayette getirin dedi. Bende evde gözetim altında tutuyorum. Uyumasını sordum uyutmamaya çalış ama uyursa da yarım saate kaldır dedi arabada uyudu her ne kadar uyutmamaya çalışsam da yarım saat kadar sonra uyandırdık. 5-6 saat sonra yine uykusu geldi ikinci uykusu ondada uyuttum ama yarım saate kaldıracağım. Yanlış birşey yapmış mıyım? Dua edin lütfen rabbim evladımı korusun budakilerinde evlatlarını inşallah

Ilgım G.
18 Ocak 2026 14:24
Çok geçmiş olsun inanıyorum ki hiçbir şey yoktur, gözünüz üstünde zaten. Hepimizin başına geliyor ya da gelecek böyle şeyler. İnsanız oluyor maalesef. İyi ki yazdınız bize de bir kere daha hatırlatmış oldunuz nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Müsterih olmaya çalışın, acil şifalar 🌸

Hatice C. ..
18 Ocak 2026 15:04
Amin Allah esirgesin