1 Yaş Balgam

45 görüntüleme
S

Sena N.

19 Ağustos 2025 21:40
Çocuğum su an 11 aylik birkac gundur oksurugu vardi ama tukuruk yutar gibi bir oksuruktu. Bu gece fark ettim ki balgam var ve bunu atamiyor hatta balgam onu kusturacak neredeyse. Bebekken nebulizator ile hava verip sirtini patpat yaparak atmistik balgami ama su an ne yapacagimi bilmiyorum. Ayni durumu yasayip sorunu cozebilen var mi?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 21:49
https://youtu.be/naYptfGfTDY?si=BZ6mf4IwwZbryQdT
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 21:50
11 aylık bebekte yine nebulizatör arkasından postdural drenaj dediğimiz yine pat pat hareketlerini yapmanız gerekir kendi kendine balgam atamayabilir destekleyin 🙏🏼
S

Sena N.

19 Ağustos 2025 21:51
Tamam deneyeyim cok tesekkur ederim 🎈
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 21:54
Kalasında balgam görebilirsiniz, kusarak ta atabilir balgamı telaş etmeyin ateş iştahsızlık huzursuzluk olursa muhakkak hekiminize görünün 🙏🏼
S

Sena N.

19 Ağustos 2025 22:01
3 aylikken bronsit gecirmisti onda iki kez yogun kusarak atti balgami ve cok rahatlamisti onu hatirliyorum. Ama simdi herhangi bir degisiklik gormuyorum sadece balgam oldugunu dusunuyorum bir de oksurugu var. Cok tesekkur ederim yeniden
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:06
Burun yıkama yaparsanız herhangibir hastalığı olmadan balgam hırıltıya çevirmez aslında videoda o da detaylı anlatılıyor. Bronşiolit olmuştur 3 ayda bronşit diyemeyiz ama 1 kere olduğunda sonrakiler biraz daha kolay yakalıyor yavruları balgama teşvik ederek rahatlamasına yardımcı olun iştah ateş E özellikle dikkat edin hallolacaktır merak etmeyin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir