1 Yaş Ateşş

320 görüntüleme
M

Meliha T.

24 Haziran 2026 20:10
Selam sevgili anneler oğlum 12 ay 6 günlük 8 gün önce 1 yaş aşılarını olduk hiç bir şeyi olmadı fakat bu sabah ateşlendi 37 ye yaklaştı calpol verdik düştü ılık banyoda yaptırdım öğleden sonra tekrar yükseldi gene calpol verdim ve şimdi gene 37 ye yaklaştı gene calpol verdim keyfi de yok burun tıkanması öksürük yol sadece ateş ve keyifsizlik nedendir anlamadık yaşayan var mı
T

Tuğba B. ..

24 Haziran 2026 20:49
1 yaş aşıısnda grip benzeri etkiler oluyor bizede olmuştu
M

Meliha T.

24 Haziran 2026 20:52
Tuğba Beyazgül
1 yaş aşıısnda grip benzeri etkiler oluyor bizede olmuştu
Ne kadar sürdü acaba
T

Tuğba B. ..

24 Haziran 2026 21:12
2.3 gün sürmüştü
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
24 Haziran 2026 21:13
37 derece yüksek bir ateş değil ? Hatta ateş bile sayılmıyor sıcaklama olabilir mi ??
E

Eliff

24 Haziran 2026 21:13
37 derece bir ateş değil, gözlemleyin kulaktan 38,5 koltuk altında 38 olması gerekiyor.
M

Meliha T.

24 Haziran 2026 21:17
Mine Şahin
37 derece yüksek bir ateş değil ? Hatta ateş bile sayılmıyor sıcaklama olabilir mi ??
Sıcaklama olsa huzursuz olmazdı gün içinde uyku uyumadı ve sürekli ağlamaklıydı
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
24 Haziran 2026 21:18
Diş geliyor olabilir mi veya 1 yaş atağı ? Yani 37 derece ateş değil ya ortam ısısı fazla ya kıyafeti ama kesinlikle 37 derece için ilaç kullanmayın diş belirtilerini gözden geçirin
M

Meliha T.

24 Haziran 2026 21:19
Mine Şahin
Diş geliyor olabilir mi veya 1 yaş atağı ? Yani 37 derece ateş değil ya ortam ısısı fazla ya kıyafeti ama kesinlikle 37 derece için ilaç kullanmayın diş belirtilerini gözden geçirin
Diş belirtisi göremedik ama bakalım dr muz 5 gün sonra bile hafif ateş döküntü yapabilir demişti aşılar onun etkisini vücut yeni gösteriyoda olabilir tabi teşekkürler
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Haziran 2026 21:49
Kızım da pazartesi günü 1 yaş aşısını oldu sürekli burnu akıyor hapşuruyor en sonunda bugun sağlık ocağına götürdüm olabilir aşıdan sonra dedi doktor
M

Meliha T.

24 Haziran 2026 21:50
Fatma Albina U
Kızım da pazartesi günü 1 yaş aşısını oldu sürekli burnu akıyor hapşuruyor en sonunda bugun sağlık ocağına götürdüm olabilir aşıdan sonra dedi doktor
Teşekkürler🙏🏻
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Haziran 2026 04:51
Meliha Taşdemir
Teşekkürler🙏🏻
Şuan ateşi çıktı çok anlamsız değilmi üzerinden 4 gün geçmiş nasıl aşı bu
M

Meliha T.

25 Haziran 2026 08:03
Fatma Albina U
Şuan ateşi çıktı çok anlamsız değilmi üzerinden 4 gün geçmiş nasıl aşı bu
Ya bize dr muz 5 gün sonra bile çıkar ve döküntü yapar demişti bizim 8 günde oldu demek ki her bebeğin bünyesinde farklı anda etki gösteriyo çok garip gerçekten😅
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Haziran 2026 08:24
Meliha Taşdemir
Ya bize dr muz 5 gün sonra bile çıkar ve döküntü yapar demişti bizim 8 günde oldu demek ki her bebeğin bünyesinde farklı anda etki gösteriyo çok garip gerçekten😅
Çok haklısınız inşallah biran önce düzelirler
M

Meliha T.

25 Haziran 2026 08:25
Fatma Albina U
Çok haklısınız inşallah biran önce düzelirler
Amin biz dün 3 kere calpol verdik bu sabah daha iyi uyandı sizede çok geçmiş olsun🙏🏻
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Haziran 2026 10:41
Meliha Taşdemir
Amin biz dün 3 kere calpol verdik bu sabah daha iyi uyandı sizede çok geçmiş olsun🙏🏻
Nasıl oldu bebişiniz
M

Meliha T.

25 Haziran 2026 10:43
Fatma Albina U
Nasıl oldu bebişiniz
Gayet iyi çok şükür ilk uykusunu uyudu uyandı sizinki nasıll
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Haziran 2026 10:46
Meliha Taşdemir
Gayet iyi çok şükür ilk uykusunu uyudu uyandı sizinki nasıll
İlk uykusunu uyuyor bir yandan çalışıyorum bir yandan elim kep alnında yani çok üzülüyorum böyle olunca
M

Meliha T.

25 Haziran 2026 10:51
Fatma Albina U
İlk uykusunu uyuyor bir yandan çalışıyorum bir yandan elim kep alnında yani çok üzülüyorum böyle olunca
Calpol verdiniz mi ilk gün baya yıpratıcı geçiyor maalesef
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Haziran 2026 10:55
Meliha Taşdemir
Calpol verdiniz mi ilk gün baya yıpratıcı geçiyor maalesef
Evet ilk gün calpol verdim bugun 4. Gün oldu daha da sürebilirmiş öyle yazıyor internette
M

Meliha T.

25 Haziran 2026 10:58
Fatma Albina U
Evet ilk gün calpol verdim bugun 4. Gün oldu daha da sürebilirmiş öyle yazıyor internette
Evet öyle oluyormuş ılık banyo yaptırın gün içinde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir