1 Yaş Atak Lütfen Bakın

202 görüntüleme
R

Rümeysa D.

27 Nisan 2026 09:09
Bebeğim 3 gün sonra 1 yaşına girecek. Son 2 haftadır inanılmaz değişti. Odasını ve yatağını ayırmıştık akşam 9 da uyuyup sabah 6 ya kadar yatıyordu uyandığında yanınahidip uyutup tekrar yatırıyordum. Her şeye düzene girmişti. Bir anda geceleri uyumamaya başladı. Yatağa girdiğimiz an ağlamaya başlıyor asla uyutamıyoruz. Ekran vermek hiç istemiyorum amabir tek 3-5 dk çizgi film izletince sakinleşiyor gece sürekli uyanıyor ağlıyor. Gündüz de uykuları aynı şekilde. Ve istemediği olduğu zaman kendini yerlere atıp ağlamaya başladı. Hiç böyle bir davranışı yoktu. Süpürgeye kafayı taktı sürekli onun için ağlıyor. O kadar huysuz ki evde sürekli ağlama krizleri yaşamaya başladık ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum lütfen tavsiye verin
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Nisan 2026 09:23
10 ay 3 günlük ve hepsi var daha fazlası var diye bilirim hata
R

Rümeysa D.

27 Nisan 2026 09:27
Nasıl başa çıkıyorsunuz
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Nisan 2026 10:42
Yaş sendromu sanırım bunlar her yaşta oluyor 9 aylık bebeğim ne gece ne gündüz uyku düzeni kalmadı sürekli ağlıyor uyumak istemiyor iki çocuk annesiyim büyük oğlumda 2.3 yaş arasında geceleri bangır bangır ağlar asla evde durmazdi sabahlara kadar dışarda dolastirirdik ama geçiyor bunlar herşey düzene oturur rabbim evlatlarımız korusun sağlıklı ömür nasip etsin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir