1 Yaş Atağı mı Acaba ?
73 görüntüleme
M
Mehtap K.
28 Haziran 2025 05:39
Hocam merhaba 8 gün önce 1 yaşına giren bir oğlum var ve son 1 haftadır normalde iştahlı bi çocuk olmasına rağmen ne yemek yiyor ne mama içiyor sadece su içiyor bir an da durup durup ağlıyor öfke nöbeti gibi kendini geriye doğru atıyor tehlikeli bir şey yaptığında uyarınca başlıyor bağırarak ağlamaya ateşi vs yok bu durum neden oluyor kilo vermeye de başladı çaresiz kaldım
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 11:14
Benim oğlum da bir yaşında yemek yememeye başladı.öncesinde her türlü pütürlü katı gıdayı severek yiyen bebek bir anda yaşına girince her şeyi reddetti, sihir gibi bir şeydi. Şimdi 19aylık, yeni yeni yemeye başladı o da müzikle ve arada sırada hiç yemediğinde az da olsa ekran ile. Bir yaşından beri hiç kilo almadı. Sadece çorba kabul ediyor. Tüm kan değerleri de normal ama istemiyor asla. Sanırım yavaş yavaş düzelecek, bu bir süreç
M
Mehtap K.
28 Haziran 2025 11:20
İnşallah bizim de kan değerlerimiz her şeyimiz normal çıktı çok şükür ama işte ne mama içiyor ne yemek yiyor hareketli de kilo kaybı beni biraz endişelendirdi ister istemez
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 11:30
Maalesef 1 yaşına kadar nerdeyse tombiş denilecek bebeğim artık ortalama bir kiloda. Hareket artıyor, İştah azalıyor, arada bir de hastalıklar vs olunca gidiyor kilolar. Çok ciddi kilo kaybı yoksa endişe etmeyin bence
M
Mehtap K.
29 Haziran 2025 08:25
İster istemez oluyor sanırım çok teşekkür ederim sağlıklı olsunlar tabi de