1 Yaş Asla Uzun Uyuma Yok
83 görüntüleme
Ş
Şevval N. K.
31 Mart 2026 16:44
Doğduğundan veri en uzun 3 saat uyumustur. Ne yapsam düzelmedi herşey düzgün uykusu düzgün değil dedim bir şekil düzelir hamile kaldım. Şuan hem gebelik hem uykusuzluk gerçekten o kadar zor geliyor ki tek istegim en azından bir 5 saat uyusun ya valla bunun için ne yapabilirim. Artık eşimle kavgaya başladım stresten uykusuzluktan perişanım gercekten
M
Merve B.
31 Mart 2026 17:13
Öncelikle tekrar gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelmesini [dilerim.benim](dilerim.benim) bebeklerimde 1 yaş.yasadiginiz sıkıntı gece mi gündüz mu bilmiyorum ama uyku hijyeni ve uyku rutinlerini ve en önemlisi uyaniklik sürelerini [hesaplayın.sabah](hesaplayın.sabah) en geç 7 de uyanmış olsun.uyanmadiysa siz [uyandırın.gunduz](uyandırın.gunduz) uykuları hala 2 ve ve 1 er saat olacak şekilde [düzenleyin.sabah](düzenleyin.sabah) 1 saat uyur öğleden sonra yarım saat önemli değil bir saati [aşmasın.aksam](aşmasın.aksam) 8:30 dan sonra uyanık kalmamasına özen gösterin.rutinlerinize uykudan en az 1 saat önceden hazırlık yapmaya [başlayın.hadi](başlayın.hadi) oyuncaklarımızı [toplayalım.hafi](toplayalım.hafi) üstümüzü değiştirelim,süt içelim yada banyo kitap okuyalım….vb yavaş yavaş vites düşüre düşüre uykuya [hazırlayın.kolay](hazırlayın.kolay) olmayacak oturtma süreci ama imkansız değil.destekli uyku gece beslenmesi diş yaş atakları hepsi [etkileyebilir.biraz](etkileyebilir.biraz) çocuğunuzun durumuna göre biraz siz ekleyerek umarım güzel bir uyku sürecin [oluşturursunuz.zor](oluşturursunuz.zor) olduğunu düşünebilirsiniz ben ikiz bebeklere tek başıma desteksiz bu süreci [verdim.kolay](verdim.kolay) değil ama başardığınızda mutlu anne mutlu bebek 🥰
Ş
Şevval N. K.
1 Nisan 2026 03:25
Ayy nazar değmesin maşallah size tekrardan deneyeceğim teşekkür ederim ❤