1 Yaş Aşısı

381 görüntüleme
S

Sultan ..

28 Haziran 2026 23:11
Bebeğim 1 yaşında aşıya götürecegim ama korkuyorum cunku [9.aydaki](9.aydaki) kızamık asisi dirençli ates yaptı ilk kez bu kadar zorladı, şimdi yine zararı olursa diye korkuyorum

Bir de 1 yas asisinin yan etkisi cok mu zordur acaba tecrübe edenler yazabilir mi? 3 aşı vuruluyor yazik degil mi cocuklara ya :((
N

Nur Y.

Premium Üye
29 Haziran 2026 00:19
Merhaba , aşılar bazen ateş yapabiliyor ama dirençli ateş dediğiniz şey hastalık olabilir belki , aşı ile aynı döneme denk gelmiştir . Şimdi biraz ateş huzursuzluk yapar ama kötüsü hastalıkları düşünün . Benim oğluma da yapıldı hepsi ve halen zamanı gelenleri yaptıracağım ilave özel aşıları da yaptırdım şimdiye kadar sadece memenjit de ateşlenme oldu oda 1-2 gün sürdü ve geçti . Anne olmak çok zor ama her şey onların iyiliği için diye düşünün
S

Sultan ..

29 Haziran 2026 08:39
Nur Y.
Merhaba , aşılar bazen ateş yapabiliyor ama dirençli ateş dediğiniz şey hastalık olabilir belki , aşı ile aynı döneme denk gelmiştir . Şimdi biraz ateş huzursuzluk yapar ama kötüsü hastalıkları düşünün . Benim oğluma da yapıldı hepsi ve halen zamanı gelenleri yaptıracağım ilave özel aşıları da yaptırdım şimdiye kadar sadece memenjit de ateşlenme oldu oda 1-2 gün sürdü ve geçti . Anne olmak çok zor ama her şey onların iyiliği için diye düşünün
Cok teşekkürler
T

Tuğba B. ..

29 Haziran 2026 10:24
1 yaş bizde ateş yapmadı . Aşıdan sonra 2 3 gün nezle gibi oldu . 1 yaş aşısondan sonra olabiliuormuş
Çağla

Çağla

29 Haziran 2026 22:29
Bizde cuma [vurulduk.şuana](vurulduk.şuana) kadar ateş vs olmadı ama ishal oldu.
S

Sıdıka Ö.

30 Haziran 2026 22:48
Bütün aşılarını yaptırdım bir yaş aşısı çok az vurununca oldu o gün gün içinde hafif bi değişiklil oldu ama ertesi gün hiç bişey olmadı korkmayın hepsi her çocukta farklı tepki gösteriyor ama kısa süreli geçici 💗
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir