1 Yaş Aşıları Sonrası 4 Gündür Düşmeyen Ateş

226 görüntüleme
N

Nur ..

30 Ağustos 2026 05:59
Oğlumun üst 4 dişi aynı anda çıktı ama şimdi uzama evresindeler ara ara ateşi oluyodu 2 gün 37.4 leri bulan ateşi oldu sonrasında 1 yaş aşılarını yaptırdık bugün 4 gün oldu ama ateşi hala 39 lara kadar çıkıyo 3 saat arayla ateş düşürücü vermeye çalışıyorum ama artık asla içmiyo zorla içirmeye çalışınca da kusuyo fitil veriyorum gün içinde 3 4 kez duş aldırıyorum az miktarda ishali de vardı doktorumuz ondan kaynaklı olabileceğini düşünüp tahlil istedi ama gaita sonuçları temiz rota, amip vs yok napacağımı şaşırdım bu saat oldu ateşten uyuyamıyo :(
A

Ayşe N. T.

30 Ağustos 2026 12:54
Her diş döneminde 3 gün atesleniyo benim çocuğumda. Azı dişini cikariyo olabilir
N

Nur ..

30 Ağustos 2026 13:17
Ayşe Nur Tığlı
Her diş döneminde 3 gün atesleniyo benim çocuğumda. Azı dişini cikariyo olabilir
Şişen herhangi bir dişi yok gibi ya ve şimdiye kadar hiç bu kadar yüksek olmamıştı ateşi
D

Döndü E. ..

30 Ağustos 2026 14:44
Geçmiş olsun kuzucuga Biz daha 10 ayligiz konuya hakim değilim de icirdiginiz şurup açılalı 3 ayı geçtiyse etkinliğini yitiriyormus pek faydası olmuyor eğer süre geçtiyse yenisini alin deneyin bir bence
N

Nur ..

30 Ağustos 2026 15:58
Döndü Eravşar
Geçmiş olsun kuzucuga Biz daha 10 ayligiz konuya hakim değilim de icirdiginiz şurup açılalı 3 ayı geçtiyse etkinliğini yitiriyormus pek faydası olmuyor eğer süre geçtiyse yenisini alin deneyin bir bence
Teşekkür ederim ama her ikisi de yeni açıldı sadece şurupta değil fitil de pek etki etmiyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir