1 Yaş Aşıları Sonrası 4 Gündür Düşmeyen Ateş
226 görüntüleme
N
Nur ..
30 Ağustos 2026 05:59
Oğlumun üst 4 dişi aynı anda çıktı ama şimdi uzama evresindeler ara ara ateşi oluyodu 2 gün 37.4 leri bulan ateşi oldu sonrasında 1 yaş aşılarını yaptırdık bugün 4 gün oldu ama ateşi hala 39 lara kadar çıkıyo 3 saat arayla ateş düşürücü vermeye çalışıyorum ama artık asla içmiyo zorla içirmeye çalışınca da kusuyo fitil veriyorum gün içinde 3 4 kez duş aldırıyorum az miktarda ishali de vardı doktorumuz ondan kaynaklı olabileceğini düşünüp tahlil istedi ama gaita sonuçları temiz rota, amip vs yok napacağımı şaşırdım bu saat oldu ateşten uyuyamıyo :(
A
Ayşe N. T.
30 Ağustos 2026 12:54
Her diş döneminde 3 gün atesleniyo benim çocuğumda. Azı dişini cikariyo olabilir
N
Nur ..
30 Ağustos 2026 13:17
Her diş döneminde 3 gün atesleniyo benim çocuğumda. Azı dişini cikariyo olabilir
D
Döndü E. ..
30 Ağustos 2026 14:44
Geçmiş olsun kuzucuga Biz daha 10 ayligiz konuya hakim değilim de icirdiginiz şurup açılalı 3 ayı geçtiyse etkinliğini yitiriyormus pek faydası olmuyor eğer süre geçtiyse yenisini alin deneyin bir bence
N
Nur ..
30 Ağustos 2026 15:58
Geçmiş olsun kuzucuga Biz daha 10 ayligiz konuya hakim değilim de icirdiginiz şurup açılalı 3 ayı geçtiyse etkinliğini yitiriyormus pek faydası olmuyor eğer süre geçtiyse yenisini alin deneyin bir bence
Yükleniyor...