1 Yaş Anneye Aşırı Bağlanma

320 görüntüleme
Emel C.

Emel C.

30 Nisan 2026 22:02
Bebegim yaşına yeni girdi ve bir anda huyları çok değişti bana aşırı bağlandı tuvalete bile gitsem sinir krizleri geçirip bagirip ağlıyor eline verdiğim herseyi atıyor sinirlenince vuruyor bu geçici birsey mi yada normal mi
T

Tuğba B. ..

30 Nisan 2026 22:04
Aynıyız 1 yaşına girer girmez değişti çocuk peşimden ayrılmıyor. Lavabonun kapısında bekliyor beni. Sinirlenince kafasını koltuğa kapıya her yere vurıyor
Emel C.

Emel C.

30 Nisan 2026 22:05
Tuğba Beyazgül
Aynıyız 1 yaşına girer girmez değişti çocuk peşimden ayrılmıyor. Lavabonun kapısında bekliyor beni. Sinirlenince kafasını koltuğa kapıya her yere vurıyor
Ay bu neymiş böyle ya babası yanında balkona çıkıyorum salya sumuk ağlıyor Allah kurtarsın diycez o zaman 😄
Rojda Ş.

Rojda Ş.

30 Nisan 2026 22:05
Geçici olduğu söyleniyor ama 3 aydır aynı inanın kendimden geçtim artık o kadar muhtacım ki birinin benden bir saatliğine de olsa alıp kafa dinlemeye üstelik kız babaya düşkün olur derler ama bu babaya da pas vermiyor
Emel C.

Emel C.

30 Nisan 2026 22:09
Rojda Şahin
Geçici olduğu söyleniyor ama 3 aydır aynı inanın kendimden geçtim artık o kadar muhtacım ki birinin benden bir saatliğine de olsa alıp kafa dinlemeye üstelik kız babaya düşkün olur derler ama bu babaya da pas vermiyor
Benim bebegimde öyle asla babayla arası yok yalnızlık gerçekten çok zor ben arada top havuzuna yada parka götürüyorum baya oyalaniyor banada iyi geliyor imkanınız varsa gitmenizi tavsiye ederim inşallah düzelir bebislerimizi
Çağla

Çağla

30 Nisan 2026 22:21
Ya aynısı birde uykuya gecısı aşırı zor gece uykusuna bir saatte zor gecıyor gece sık sık [uyanıyor.çok](uyanıyor.çok) yorgunum artık
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Nisan 2026 22:23
10 aylıl ama 1 aydır yaşıyorız bize erken geldş galiba
Emel C.

Emel C.

30 Nisan 2026 23:17
🧸Ebru Keleş 🧸
10 aylıl ama 1 aydır yaşıyorız bize erken geldş galiba
9. Ay atağı falanmı acaba bizim o da çok zor geçmişti
Emel C.

Emel C.

30 Nisan 2026 23:18
Çağla
Ya aynısı birde uykuya gecısı aşırı zor gece uykusuna bir saatte zor gecıyor gece sık sık [uyanıyor.çok](uyanıyor.çok) yorgunum artık
Bizde de uyku aynı artık dua ediyorum uyusun diye gerçekten çok yorucu oluyor bir süre sonra
Aybike A. .

Aybike A. ..

1 Mayıs 2026 00:31
Benim oğlumda 1 yaşına girdiği gün değişti resmen. Su almaya gitsem aglıyor gece sürekli uyanıyor ve aşırı sinirleniyor ve kafasına vurma huyu başladı uykusu geldiğinde ya da istediği olmayınca kafasına vuruyor eliyle siz de de var mı bu kafaya vurma durumu acaba?
Emel C.

Emel C.

1 Mayıs 2026 00:33
Aybike Azak
Benim oğlumda 1 yaşına girdiği gün değişti resmen. Su almaya gitsem aglıyor gece sürekli uyanıyor ve aşırı sinirleniyor ve kafasına vurma huyu başladı uykusu geldiğinde ya da istediği olmayınca kafasına vuruyor eliyle siz de de var mı bu kafaya vurma durumu acaba?
Kafasına vurmuyor ama kafasını biryerlere vurup saçlarını çekiyor
Aybike A. .

Aybike A. ..

1 Mayıs 2026 00:55
Diş dönemi huysuzluğu diye düşünüyorum çünkü bu ara salyası da çok fazla ve sürekli dişlerini kaşıyor 路♀️
Emel C.

Emel C.

1 Mayıs 2026 12:24
Aybike Azak
Diş dönemi huysuzluğu diye düşünüyorum çünkü bu ara salyası da çok fazla ve sürekli dişlerini kaşıyor 路♀️
Evet diş döneminde saç çekme kafaya vurma falan olabiliyor ama bu bagimlilik konusu çok yorucu gerçekten
S

SKY

2 Mayıs 2026 20:32
Merhaba aşırı bağlanma bir yaşındamı oldu öncesi nasıldı
Emel C.

Emel C.

3 Mayıs 2026 12:40
SKY
Merhaba aşırı bağlanma bir yaşındamı oldu öncesi nasıldı
9 aylıkken de oldu bu durum 1 ay kadar sürdü sonra normale donmustu tekrar başladı ondan öncesinde ablanda yatılı bırakıyordum annem gündüzleri bakiyordu arada suan kimseye gitmek istemiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir