1 Yaş Anneye Aşırı Bağlanma
320 görüntüleme

Emel C.
30 Nisan 2026 22:02
Bebegim yaşına yeni girdi ve bir anda huyları çok değişti bana aşırı bağlandı tuvalete bile gitsem sinir krizleri geçirip bagirip ağlıyor eline verdiğim herseyi atıyor sinirlenince vuruyor bu geçici birsey mi yada normal mi
T
Tuğba B. ..
30 Nisan 2026 22:04
Aynıyız 1 yaşına girer girmez değişti çocuk peşimden ayrılmıyor. Lavabonun kapısında bekliyor beni. Sinirlenince kafasını koltuğa kapıya her yere vurıyor

Emel C.
30 Nisan 2026 22:05
Aynıyız 1 yaşına girer girmez değişti çocuk peşimden ayrılmıyor. Lavabonun kapısında bekliyor beni. Sinirlenince kafasını koltuğa kapıya her yere vurıyor

Rojda Ş.
30 Nisan 2026 22:05
Geçici olduğu söyleniyor ama 3 aydır aynı inanın kendimden geçtim artık o kadar muhtacım ki birinin benden bir saatliğine de olsa alıp kafa dinlemeye üstelik kız babaya düşkün olur derler ama bu babaya da pas vermiyor

Emel C.
30 Nisan 2026 22:09
Geçici olduğu söyleniyor ama 3 aydır aynı inanın kendimden geçtim artık o kadar muhtacım ki birinin benden bir saatliğine de olsa alıp kafa dinlemeye üstelik kız babaya düşkün olur derler ama bu babaya da pas vermiyor

Çağla
30 Nisan 2026 22:21
Ya aynısı birde uykuya gecısı aşırı zor gece uykusuna bir saatte zor gecıyor gece sık sık [uyanıyor.çok](uyanıyor.çok) yorgunum artık

Ebru K. ..
30 Nisan 2026 22:23
10 aylıl ama 1 aydır yaşıyorız bize erken geldş galiba

Emel C.
30 Nisan 2026 23:17
10 aylıl ama 1 aydır yaşıyorız bize erken geldş galiba

Emel C.
30 Nisan 2026 23:18
Ya aynısı birde uykuya gecısı aşırı zor gece uykusuna bir saatte zor gecıyor gece sık sık [uyanıyor.çok](uyanıyor.çok) yorgunum artık

Aybike A. ..
1 Mayıs 2026 00:31
Benim oğlumda 1 yaşına girdiği gün değişti resmen. Su almaya gitsem aglıyor gece sürekli uyanıyor ve aşırı sinirleniyor ve kafasına vurma huyu başladı uykusu geldiğinde ya da istediği olmayınca kafasına vuruyor eliyle siz de de var mı bu kafaya vurma durumu acaba?

Emel C.
1 Mayıs 2026 00:33
Benim oğlumda 1 yaşına girdiği gün değişti resmen. Su almaya gitsem aglıyor gece sürekli uyanıyor ve aşırı sinirleniyor ve kafasına vurma huyu başladı uykusu geldiğinde ya da istediği olmayınca kafasına vuruyor eliyle siz de de var mı bu kafaya vurma durumu acaba?

Aybike A. ..
1 Mayıs 2026 00:55
Diş dönemi huysuzluğu diye düşünüyorum çünkü bu ara salyası da çok fazla ve sürekli dişlerini kaşıyor 路♀️

Emel C.
1 Mayıs 2026 12:24
Diş dönemi huysuzluğu diye düşünüyorum çünkü bu ara salyası da çok fazla ve sürekli dişlerini kaşıyor 路♀️
S
SKY
2 Mayıs 2026 20:32
Merhaba aşırı bağlanma bir yaşındamı oldu öncesi nasıldı

Emel C.
3 Mayıs 2026 12:40
Merhaba aşırı bağlanma bir yaşındamı oldu öncesi nasıldı
Yükleniyor...