1 Yaş 8 Günlük Diş Hala Yok

175 görüntüleme
Y

Yaren ..

19 Haziran 2025 09:26
15 gün önce kan verdik, troit yada d vitamini düşük olma ihtimaline karşı herhangi bir sorun çıkmadı şükür ama hala hiç diş yok kabarma felan da yok sadece bu ara elini ağzına çok götürüyor normal mi
L

Latife

19 Haziran 2025 18:08
Bebeğiniz diş için çok çok küçük 🥹 2. Aya doğru salyalanma artıyor ellerini tanımak kullanmayı öğrenmek için, oral döneme girdiği için ağzına götürmesi çok normal. Diş genelde en erken 6. Aya doğru çıkar. Benim bebeğim 5.5 aylık 4. Aydan beri diş sancıları başladı ama hemen çıkmıyor merak etmeyin bir sorun yok bu durumda
Y

Yaren ..

20 Haziran 2025 18:06
Ayyyy cok pardon ya ne 1 ayı 1 yaşında 🤦‍♀️ hiç farketmedim
Y

Yıldız Ü. ..

2 Temmuz 2025 13:06
Benim oğlum da bir yaşa bir hafta kala alttan iki tane diş çıkardı doktora götürdüm tiroid problemi vesaire var mı diye hiçbir sorun olmadığını her şeyin gayet normal olduğunu bazen bebeklerin geç çıkarabileceklerini ve geç çıkardığı için hepsini bir anda patır patır patlatacağını söyledi
Y

Yaren ..

2 Temmuz 2025 13:36
Veee çıkardı 4 gün önce 😍
A

Ayşe B.

6 Temmuz 2025 01:05
Darısı bize 1 yaş 11 günlük oldu hala diş yok belirti de yok
Y

Yaren ..

6 Temmuz 2025 06:00
Umarım sizin bebeğiniz de yakın zamanda da kolay bir şekilde dişlerini çıkarır, anladım ki bit zamanı var ve çıkarmak için onu bekliyor
T

Tuğçe D. ..

6 Temmuz 2025 19:00
Geçen gün parkta bir kadınla tanışmıştım hiç bir sorun olmamasına rağmen bebeğinin dişlerinin 13. Ayda çıktığını söyledi beklemek lazım sanırım eğer hiç bir sorun yoksa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir