1 Yaş

182 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 12:22
Merablar kızım 1 yaşına gireçek 6 aylıken başladım ek gıdaya yoğurt hiç yemçyor çorba türü olsun muz tahin cici bebe cennet hurması yani herşeyi dedim sayamadığım büsürü şey ama yemiyor hani çok özeniyorum böyle ayran içen yoğurdu kaşık kaşık yiyen bebeklere onun yerini tutarmı bilmiyorum ama labne yiyior nasıl yapa bilirim
G

Gözdenur K. Ş. ..

17 Haziran 2026 12:48
Kaseye koyun eline de kaşık verin kendi kendine tadına baksın zamanla yer hazır yoğurt veriyorsanız marka değiştirin kendiniz yapıyorsanız sütünüzü ve mayanızı değiştirin benimki yiyordu bir süre yemedi ne yaptıysam şimdi 1.5 yaşında yeni yemeye başladı pilav makarna yanında veriyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 12:52
Gözdenur Karakaş Şan
Kaseye koyun eline de kaşık verin kendi kendine tadına baksın zamanla yer hazır yoğurt veriyorsanız marka değiştirin kendiniz yapıyorsanız sütünüzü ve mayanızı değiştirin benimki yiyordu bir süre yemedi ne yaptıysam şimdi 1.5 yaşında yeni yemeye başladı pilav makarna yanında veriyorum
Çok denedim kendim yaptım sonra baktım yemiyor hazır aldım baktım olmuyor masaya otuturup etrafa örtü serip en sevdipi şeyle sundum yoğurdu hep tabakla birlikte yere atı bu gün tekrar kedim yaptım başka yerden aldım bakalım bide onu deniyeceğiz inş yer gerçekten
G

Gülcan Ş.

17 Haziran 2026 12:53
Bende kendim yaptım yemedi hazır aldım BİM’in tam yağlı yoğurduyla tava yoğurdunu sevdi onu vermeye çalışıyorum zaten yemekle arası yok yoğurt çorbası yoğurt yiyor
M

Melike M.

17 Haziran 2026 12:53
Yogurt çorbası yapın,yogurtlu hamur yapıp makarna mantı tarzı şeyler yapın,kurabiye kek yapın yoğurtlu.Bunlardan alsın en azından hiç yemiyorsa
G

Gülcan Ş.

17 Haziran 2026 12:54
Birde sevdiği bir yemek varsa onunla deneyin
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 12:59
Melike Molla
Yogurt çorbası yapın,yogurtlu hamur yapıp makarna mantı tarzı şeyler yapın,kurabiye kek yapın yoğurtlu.Bunlardan alsın en azından hiç yemiyorsa
Pankek yapıyorum ama hayır anlıyor remen gerçekten
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 13:00
Gülcan Şahan
Birde sevdiği bir yemek varsa onunla deneyin
En sevdiği makra ama cittsen ola bileçek hereşi denedim bu gün tekrar çaldım yoğurt arkadaşının dediği gibi tabakla tekrar önüne koyacam
M

Melike M.

17 Haziran 2026 13:14
🧸Ebru Keleş 🧸
Pankek yapıyorum ama hayır anlıyor remen gerçekten
Evde çileği blender dan geçirip meyveli yoğurt şeklinde verseniz öyle belki yer
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

17 Haziran 2026 13:34
Peynir labne alıyorsa ihtiyacı karşılıyordur farklı seçeneklerle sunmuşsunuz zaten ara ara unutturup yeniden deneyebilirsiniz. Kızım çok yoğurçu eline alıp oynuyor ekşi ekşi kokuyoruz 🤭🫠
Azer .

Azer ..

17 Haziran 2026 13:38
Merhaba,benım aklımada mevsımle alakalı bır yöntem geldi ☺soğuk vermeyi denedınız mı? Malum havalar sıcak serın serın belki ilgisini çeker
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 13:40
Ozlem Somuncu Şahinsoy
Peynir labne alıyorsa ihtiyacı karşılıyordur farklı seçeneklerle sunmuşsunuz zaten ara ara unutturup yeniden deneyebilirsiniz. Kızım çok yoğurçu eline alıp oynuyor ekşi ekşi kokuyoruz 🤭🫠
Oyyy maşallah yaaa :)
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Haziran 2026 13:41
Azer
Merhaba,benım aklımada mevsımle alakalı bır yöntem geldi ☺soğuk vermeyi denedınız mı? Malum havalar sıcak serın serın belki ilgisini çeker
İyi fikir aslıda
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir