1 Yaş

117 görüntüleme
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mayıs 2026 18:32
Kızım yeni 1 yaşına girdi son 2 aydır başkaları kucağına aldığında yabancilamiyor kafa atmaya başladı bunu yapıp gülüyor alıcı dili iyi gel ver al tut hepsini anlıyor yapıyor göz teması sosyal gülümseme hiç bir sorun yok ama sadece mama diyor baba da diyor ama anlamlı değil ekran vermiyorum oyunlar oynuyoruz konuşuyoruz ama ilerleme saglayamadim bir de bazen yuzune vuruyor kafam çok karışık tecrübeli anneler destek bekliyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Mayıs 2026 18:37
Yapancılamasını yorumum yok ama benim kızım da sürekli vuruyor saçımı çekiyor gözümü o an yanş nere denk gelirse canım açımasını geçtim başka birine yapar diye korkuyorum bende istemediği olunca çığlık atma kendini yere atma
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mayıs 2026 18:38
🧸Ebru Keleş 🧸
Yapancılamasını yorumum yok ama benim kızım da sürekli vuruyor saçımı çekiyor gözümü o an yanş nere denk gelirse canım açımasını geçtim başka birine yapar diye korkuyorum bende istemediği olunca çığlık atma kendini yere atma
9 ay civari saç çekme vardı ama bitmişti Kafa atma sonradan çıktı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Mayıs 2026 18:43
Ayşe Vural
9 ay civari saç çekme vardı ama bitmişti Kafa atma sonradan çıktı
1 ay var 1 yaş demesine benim kızımında ama bırakmoyor bir türlü
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mayıs 2026 18:47
🧸Ebru Keleş 🧸
1 ay var 1 yaş demesine benim kızımında ama bırakmoyor bir türlü
İmkan vermedim ben hep hayır diye diye bıraktı şükür
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Mayıs 2026 19:14
Ayşe Vural
İmkan vermedim ben hep hayır diye diye bıraktı şükür
Yanlış olduğunu anlatıyorum gülmüyorum ama vurmaktan zevk alıyor sanki
H

Hakime S.

19 Mayıs 2026 19:46
Benim oğlumda 1 yaşına girdi benim ve babasının saçını çekiyor ısırmaya çalışıyor yüzümüzü kolumuza elimizi falan niye yaptığını anlamıyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mayıs 2026 22:34
Hakime Sim
Benim oğlumda 1 yaşına girdi benim ve babasının saçını çekiyor ısırmaya çalışıyor yüzümüzü kolumuza elimizi falan niye yaptığını anlamıyorum
Benimki de ısırıyor diş çıkarınca ısırıyor bir bakın isterseniz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mayıs 2026 22:35
🧸Ebru Keleş 🧸
Yanlış olduğunu anlatıyorum gülmüyorum ama vurmaktan zevk alıyor sanki
Valla ben onları geçtim artık kelime bir tane sadece
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir