1 Yaş
117 görüntüleme

Ayşe V. ..
19 Mayıs 2026 18:32
Kızım yeni 1 yaşına girdi son 2 aydır başkaları kucağına aldığında yabancilamiyor kafa atmaya başladı bunu yapıp gülüyor alıcı dili iyi gel ver al tut hepsini anlıyor yapıyor göz teması sosyal gülümseme hiç bir sorun yok ama sadece mama diyor baba da diyor ama anlamlı değil ekran vermiyorum oyunlar oynuyoruz konuşuyoruz ama ilerleme saglayamadim bir de bazen yuzune vuruyor kafam çok karışık tecrübeli anneler destek bekliyorum

Ebru K. ..
19 Mayıs 2026 18:37
Yapancılamasını yorumum yok ama benim kızım da sürekli vuruyor saçımı çekiyor gözümü o an yanş nere denk gelirse canım açımasını geçtim başka birine yapar diye korkuyorum bende istemediği olunca çığlık atma kendini yere atma

Ayşe V. ..
19 Mayıs 2026 18:38
Yapancılamasını yorumum yok ama benim kızım da sürekli vuruyor saçımı çekiyor gözümü o an yanş nere denk gelirse canım açımasını geçtim başka birine yapar diye korkuyorum bende istemediği olunca çığlık atma kendini yere atma

Ebru K. ..
19 Mayıs 2026 18:43
9 ay civari saç çekme vardı ama bitmişti Kafa atma sonradan çıktı

Ayşe V. ..
19 Mayıs 2026 18:47
1 ay var 1 yaş demesine benim kızımında ama bırakmoyor bir türlü

Ebru K. ..
19 Mayıs 2026 19:14
İmkan vermedim ben hep hayır diye diye bıraktı şükür
H
Hakime S.
19 Mayıs 2026 19:46
Benim oğlumda 1 yaşına girdi benim ve babasının saçını çekiyor ısırmaya çalışıyor yüzümüzü kolumuza elimizi falan niye yaptığını anlamıyorum

Ayşe V. ..
19 Mayıs 2026 22:34
Benim oğlumda 1 yaşına girdi benim ve babasının saçını çekiyor ısırmaya çalışıyor yüzümüzü kolumuza elimizi falan niye yaptığını anlamıyorum

Ayşe V. ..
19 Mayıs 2026 22:35
Yanlış olduğunu anlatıyorum gülmüyorum ama vurmaktan zevk alıyor sanki
Yükleniyor...