1 Yaş
90 görüntüleme
Z
Zeynep A. T.
21 Şubat 2026 22:45
Bebeğim 1 yaşında 4 aylık olduğundan beri saat başı uykusundan kalkıyor bu durum nasıl ne ne zaman geçer
A
Asude
21 Şubat 2026 22:47
Merhaba Zeynep hanım,
Benim de kızım aynı şekilde 10 gün sonra 1 yaşındayız. Umudumu kaybettim aslında ama belki iyi gelecek bir deneyim paylaşan olur. :)
Benim de kızım aynı şekilde 10 gün sonra 1 yaşındayız. Umudumu kaybettim aslında ama belki iyi gelecek bir deneyim paylaşan olur. :)
Z
Zeynep A. T.
28 Şubat 2026 23:11
Merhaba Zeynep hanım,
A
Asude
1 Mart 2026 07:47
Asude hanım gece emzirmesini azaltmaya çalışıyorum başarılı olursam uyuyacak sanki artık 2 saatte bir uyanıyor şuan buna şükrediyorum
Benim bebeğim doğduğundan beri ne beni emdi ne de mama aldı. Ben 12 aydır sağarak biberon ile süt veriyorum. Gece uyandığında biberonla verdiğim sütle uykuya geri dönüyor. Ben de son dönemde biraz daldığında çekmeye, ya da bazı uyanmalarında su vermeye başladım. Tamamen kesmedim açıkçası.
Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz.