1 Yaş

74 görüntüleme
A

Ayşegül

2 Ocak 2026 20:10
Kafayı yicem artık sadece emerek uyuyor bıraktırmaya çalıştıkça daha çok bağırıyor artık tahammül edemiyorum iyi bir anne olmadığımı düşünüyorum çok bunaldım
Neslihan A.

Neslihan A.

2 Ocak 2026 20:29
Öncelikle şunu demek istiyorum kötü bir anne değilsin tam tersine çokyorulmus ve elinden geleni yapan bir annesin hiç öyle düşünme
Neslihan A.

Neslihan A.

2 Ocak 2026 20:31
Emerek uyuma alışkanlığı senin hatan değil bebekler için meme beslenme,sakinlesme,güven , uykuya geçiş hepsinin aynı anda karşılığıdır.Yani sadece uyku değildir
Neslihan A.

Neslihan A.

2 Ocak 2026 20:32
Bebek açısında düşün Beni rahatlatan, güvende hissettiren sey gitti bu manipulasyon değil gelişimsel olarak normal bir tepkidir
Neslihan A.

Neslihan A.

2 Ocak 2026 20:34
Senin bu düşüncen yorgunluğunun sesi , gerçeğin değil .🥰
S

Sema N.

2 Ocak 2026 20:34
Aysegulcum neden emerek biraktirmayi düşünüyorsun öncelikle,dışarıdaki seslere kulak asma az öncebebegim tam yarım saat memede kaldı 1 yaşında benimkide ,emerek uyumainda problem yok bence bebislerin en sevdiği yer bazen benimki de beni çokzorluyor
A

Ayşegül

2 Ocak 2026 20:42
Ya bazen gerçekten memede uyuması bana inanılmaz rahatlatıcı geliyor ki bu sebepten uyku eğitimi falan hiç düşünmedim bazende günün inanılmaz temposundan o uyunca bende bir şeyler yapmak istiyorum diye düşünüyorum arada kalmak beni çok yoruyor :(
A

Ayşegül

2 Ocak 2026 20:42
Neslihan hanım çok tatlısınız gerçekten içimi rahatlattı yorumlarınız ama arada inanılmaz isyankar demeyeyim de tuhaf bir ruh halinde oluyorum :(
Neslihan A.

Neslihan A.

3 Ocak 2026 09:40
Ayşegül hanım o hissettiğiniz arada arada kalmışlık o kadar tanıdık ki .Hem memede uyumasının rahatlığı hem de kendinize alan açma istegi çok insani Bu bir çelişki değil,anneliğin ta kendisi yorulduğunuzu fark etmeniz bile ne kadar farkında bir anne oldugunuzu gösteriyor yanlız değilsiniz 🥰Kendinzie yüklenmeyin,bu dönemler gelip geçiyor
Neslihan A.

Neslihan A.

3 Ocak 2026 09:42
Ne demek ,iyi hissetmenize sevindim 🌸
Neslihan A.

Neslihan A.

3 Ocak 2026 09:44
Siz zaten çok güzel ifade etmişsiniz hislerinizi,anlaşılmak bazen yetiyor
N

Necla A.

3 Ocak 2026 23:00
11 aylık kızım babaanneyle yaşıyoruz. Gün içinde babaannesi pusette sallayarak uyutuyor ama ben uyutuyorsam asla memesiz uyumuyor. Hatta gündüz uykusunda memeyi ağzından çıkarsam uyanıyor ama babaannede güzelce pusetinde uyuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir